- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
válasz
ubyegon2 #32298 üzenetére
"Kb. egy éve ugyanezt az utat jártam be, már lemondtam az usb- s telepítésről, az íróm meg haldoklott! Akkor valaki ajánlotta ezt a win32diskimager- t és ez az egyszerű program megoldotta.
Hasonló nyűg volt Linuxos gépre Win 7- et telepíteni optikai meghajtó nélkül.
"
Valóban egyszerű, de teljesen más módszert követ, és sokkal gyorsabb is. A többi csak fogja az *.iso-t és kicsomagolja a pendrive-ra, ez pedig csinál két partíciót a pendrive-on. Az egyik pont akkora, mint az *.iso mérete, fájlrendszere ismeretlen. MiniTool PW other-t ír a fájlrendszerre, GParted fel sem ismeri. A maradék hely a pendrive-on pedig unallocated.
Hátránya, hogy a pendrive csak formázás után vehető "normál" használatba ezek után.
Biztos vagyok benne, hogy ennek az eltérő módszernek köszönhető az eredményesség. Részemről erősen ajánlott program!"Köszi az ajánlatot, virtuálisan sörözünk akkor egyet!
Sajna most duplán absztinens vagyok.
Saját szándékból egy ideje valamint a tegnapi pofasebész ötletei alapján! Remélem nem volt még lórugásod felsőállkapcsra, de most én olyannak érzem az orcámat!
"
Csak nem érzéstelenítő? Jobbulást!(#32299) Adamis
Jelentem, kipróbáltam! Sajnos esetemben ez sem működik, mivel a fent ismertetett "általános" metódust ("A többi csak fogja...") alkalmazza. Egyébként működik, egyszer már "írtam" vele Windows telepítőt (=*.iso-t).
És nem, nem mazochizmusból.
Akadt még egy NTFS partíció tele adatokkal, amiről miután átraktam a cuccokat a /home-ra, beleolvasztottam annak partíciójába. Ez ugye nem ment éppen működő rendszer alól, ehhez kellett egy Live GParted. (Máshogy nem tudtam megoldani a teljes átállást Win-ről, mindenképpen kellett egy ilyen utólagos partícionálás is.) Gondoltam ha már úgy is itt tartok, szánok rá 5-10 percet és kipróbálom.
Egyébként az sem volt mindegy, hogy melyik USB portot használtam, mint kiderült...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest