Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -PLevi-

senior tag

válasz ubyegon2 #32298 üzenetére

"Kb. egy éve ugyanezt az utat jártam be, már lemondtam az usb- s telepítésről, az íróm meg haldoklott! Akkor valaki ajánlotta ezt a win32diskimager- t és ez az egyszerű program megoldotta. :Y Hasonló nyűg volt Linuxos gépre Win 7- et telepíteni optikai meghajtó nélkül. :U"
    Valóban egyszerű, de teljesen más módszert követ, és sokkal gyorsabb is. A többi csak fogja az *.iso-t és kicsomagolja a pendrive-ra, ez pedig csinál két partíciót a pendrive-on. Az egyik pont akkora, mint az *.iso mérete, fájlrendszere ismeretlen. MiniTool PW other-t ír a fájlrendszerre, GParted fel sem ismeri. A maradék hely a pendrive-on pedig unallocated.
    Hátránya, hogy a pendrive csak formázás után vehető "normál" használatba ezek után.
    Biztos vagyok benne, hogy ennek az eltérő módszernek köszönhető az eredményesség. Részemről erősen ajánlott program! :)

"Köszi az ajánlatot, virtuálisan sörözünk akkor egyet! :DD Sajna most duplán absztinens vagyok. :((( Saját szándékból egy ideje valamint a tegnapi pofasebész ötletei alapján! Remélem nem volt még lórugásod felsőállkapcsra, de most én olyannak érzem az orcámat! :O"
    Csak nem érzéstelenítő? Jobbulást!

(#32299) Adamis

Jelentem, kipróbáltam! Sajnos esetemben ez sem működik, mivel a fent ismertetett "általános" metódust ("A többi csak fogja...") alkalmazza. Egyébként működik, egyszer már "írtam" vele Windows telepítőt (=*.iso-t).

És nem, nem mazochizmusból. :DDD Akadt még egy NTFS partíció tele adatokkal, amiről miután átraktam a cuccokat a /home-ra, beleolvasztottam annak partíciójába. Ez ugye nem ment éppen működő rendszer alól, ehhez kellett egy Live GParted. (Máshogy nem tudtam megoldani a teljes átállást Win-ről, mindenképpen kellett egy ilyen utólagos partícionálás is.) Gondoltam ha már úgy is itt tartok, szánok rá 5-10 percet és kipróbálom. :)
    Egyébként az sem volt mindegy, hogy melyik USB portot használtam, mint kiderült... :Y

Új hozzászólás Aktív témák