Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz DarthSun #108587 üzenetére

Esetedben segített az is, hogy alapból ilyen rosszul álltál hozzá a dologhoz, mert így legalább könnyen tudtad venni, hogy a Debian elsőre nem adta meg magát! :D A Linux Mint azért a hardverek nagy részén gond nélkül működik, bár nyilván szinte biztosan a Debian is működik ugyanezen hardveren, csak ott azért a telepítésnél célszerű jobban figyelni.

Érdekes lehet egyébként azoknak tapasztalni az utolsó 10 év fejlődését, aki régen próbálta a Linuxot és most újra rápróbál, mert nekem fel se tűnik semmi ezekből, mivel 10+ éve napi szinten használom.

Az persze nekem is érthetetlen, mi a fenéért ragaszkodik valaki pár megszokott programhoz, ha van sok jó alternatívája Linuxra. A hülye indok a megszokásról nem hat meg, ugyanis ha egy teljes operációs rendszert képesek vagyunk lecserélni másikra, akkor egy akármilyen programot meg nem? Nálad azért megvan a szükséges rugalmasság Tibikomámmal ellentétben. :N

Eddig amúgy bármilyen napi rutintól eltérő dolgot kellett csinálnom, mindig megoldható volt Linuxon is, volt aminél picit utána kellett olvasnom, de ugyanez egyébként Windowson sem ment volna másként. A MSO-hoz való görcsös ragaszkodást se értem, pár éve szükség volt az Office-ra, megoldottam böngészőből egyszerűen. De ha valakinek becsípődött egy ezeréves Winapp, hát egye fene, használja, még így is megszabadult legalább attól a fojtogatóan nyamvadt Windowstól! (legalábbis én ilyennek éreztem amikor az újként használatba vett notebookomra polipként elkezdett feltelepülni és utána kipróbáltam)

Új hozzászólás Aktív témák