- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Hát nem tudom. Pedig nagyon úgy néz ki hogy ez a cél.
Arra amire célzol arra meg már rég ráébredt.
Egy desktop os legjobb tulajdonsága hogy az ember a saját igényei szerint tudja szabni alakítani szoftverezni. Az hogy kinek mi az igénye az szerintem egy meghatározhatatlan szubjektív valami.Vagy 5000x hallottam már 100 topikban hogy nagyapának akárkinek szomszédnak feldobtam egy Mintet akármit és azóta is csak használja mert csak faszbukozik meg böngészik.
Ebben az aspektusban totálisan mindegy mit használ mert nem fog beletenni időt meg nem akar tanulni, minek? Nem fog Wine meg ilyesmikkel bohóckodni lövése sincs mi az.
Itt elvérzik a véleményed véleményem szerint.A másik az a felhasználó mint a kolléga. Valamiről-valahonnan jönne.
Azt a valamit megszokta 5-10-20 év alatt DE nyitott váltani.
Viszont megszerette, megszokta kezére áll pár szoftver, skin, bármi.
(állítólag) a Mint egy modern desktop os, amit ugye a végletekig lehet farigcsálni, miért bűn ha kicsit átemel a múltból? Minek tegyen bele fölös energiákat ha faék megoldással tudja használni a megszokottat?
Lehet engem megkövezni, Irfan Viewet használok 7 éve az Ubuntun, az összes 20 év alatt megszokott Windows gyorsgombom is ugyanaz és még átemeltem jópár Wine alatt futtatható szoftvert.
Dobjam kukába a 9 éve ingyen használt Vándrájvomat mert én most már Linuxot használok?És megint csak megkérdezném, ha így, ha oké Linux, hajrá, akkor egyáltalán minek a Wine? Miért van, miért írták meg LINUXOSOK, szembemegy mindennel nem? Kinek jutott egyáltalán eszébe?
Miért vannak bőségesen Windows témák, skinek? KDE alatt Win7 meg Win10 SDDM témák rogyásig.
Win7 Volume Mixer.
Fájlkezelő Win kinézettel. Estig sorolhatnám.
Akkor ezeket mind gyalulja a T. linuxos társadalom és akkor senki nem érez kísértést hogy használjon ilyen szemeteket.
Akik meg ezeket megírták-létrehozták azonnali főbelövés.
Ennyi és meg lenne oldva.Ha meg ezek vannak miért ne használja az akinek megfelel?
Ha ezeket telepíteni konfigolni használni tudja akkor már amúgy is tisztában van vele hogy ez nem Windows.Sok a [miért] .
-
Warton
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Eleve a géming nem megy valamiféle wine-os trükközés nélkül linux alól, egyszerűen muszáj. Amúgy meg ha el tudja indítani a 2007-es MS office-t és azt akarja használni, hát lelke rajta. Mondjuk elég nagy fa$$ágnak tűnik így messziről, mert egy modern Onlyoffice kenterbe veri oda-vissza funkcionalitásban, kinézetben meg mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
CPT.Pirk