Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz IstvánLászló #106867 üzenetére

Az egész link a ninckemre mutat, hirtelen nem vágom ennek a mondanivalóját :U

#106869ubyegon2 : valszeg ahogy mondod nem jó kockába pakoltam a pipákat, a részletes választásnál pedig szopatós csomagokat is klikkelhettem, amik amúgy fennt is lehetnek, de egy lámát beborítanak az agyába. A Debi telepítő kezdő kérdéseinek fele Angol, abból kettes alá a tudásom. A Mint a nyelv kiválasztása után full Magyar. Én már agastyán vagyok, annó még Oroszt tanultam(az volt kötelező), de persze már azt is elfelejtettem.

MS vonalon nevelkedtem már a DOStól, de ha nézem a második céges melómat, ott is minden munkaállomáson Win volt, sőt az ultranagy szuperszerver tornyok ellenőrző szoftverei is Wines gépeken futottak.
    A főnökömnek a Linux/Unix említése is kb fizetéscsökkentéssel járt :DDD , ő is a Wines hálózatban volt otthon, de abban nagyon.
    Meg az egész gyár gépeit, +a sokezer teszten levő gépet is 2URack szerverek vezérelték, természetesen WinServer oprendszer alól.
    Szóval nagyjából érthető hogy nem rázódtam bele a Linux/Unix vonalba. A Win minden pici rezdülésére érzékeny vagyok, azonnal tudom mi a gond.
    Minőségellenőrként angolul sem kellett tudnom, a főnök még a kínai emaileket is magyarra fordítva küldte a postaládámba.

WD Scorpio : patent, de mégiscsak vinyó, a rajta levő XP kb 5x annyi idő alatt bootol, mint pld ha egy A400- ra klónoznám. Tapasztalataim szerint az A400 a leggyorsabb, Zen2- őn egy ideig volt kettő Win10, ugyanaz klónozva, A400 vs Samu870, az A400 bootja sokkal gyorsabb volt. Azért klónoztam, mert a céges Win10 EnterPrise- om van rajta, amit nyuggerbemenetelkor ajándékba megkaptam(a végkielégítés mellet + sok egyéb más ajándék), ezt megtartom egy példányban(offline emlék), a klónozottat meg upgradeltem 11- re.

Új hozzászólás Aktív témák