- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
ubyegon2 #103426 üzenetére
Nem keresek én mentséget ;-) Már rég nem vagyok informatikus: azóta sok minden változott, és én is sok mindent elfelejtettem.
Főleg, hogy csak addig érdekel az egész, hogy valamennyire működjön: de eddig még egyik Wayland + Plasma rendszerem sem működött jól, csak éppen annyira, hogy használható volt, azon kívül erősen béta tesztelőnek érzem magam ;-)
Ez a Kubuntu is egy katasztrófa: elrendezem az asztalikonokat és widgeteket, aztán néha bejelentkezés után minden máshol van, sok ikon nem is látszik, csak ha elrendeztetem őket. Szórakoztató... Gondolom csak nálam fordul elő ez is, mert ha ilyen hiba lenne benne, azért az durva lenne ;-)"Az meg, hogy sokan sokféle disztrót ajánlanak és a végén azt is ajánlják, ami egy thread elején éppen nem volt ajánlott, ez nem értem, miért annyira meglepő?"
Nem meglepő, inkább vicces ;-) Egyszerűen csak annyi a helyzet, hogy sok-sok évvel ezelőtt kértem utoljára segítséget linux-ügyben, és akkor még igazán hasznos segítséget kaptam. Most meg meglepetésemre az van, hogy kérdezek, van mindenfajta válasz, és annak az ellenkezője is, meg még 16 variáció, aztán találjam mi ;-)
És elnézést, hogy a Kubuntu letöltögető oldalán azt láttam, hogy van egy LTS verzió (amiről tudom, hogy elavultabb a stabilitásért cserébe, tehát nekem valószínűleg nem az kell) , meg egy másik, és nem tudtam, hogy a másik akkor most stable, rolling vagy semi-rolling, és ha az, ami, akkor mennyire ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest