- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, se AV1-et, se VP9-et nem tudja, mert öreg a kártya. Nekem az RX570-el ugyanez van, csak ott vannak még a HEVC codecek (x265) is. Az RX5600XT-m a másik gépen meg AV1-et is tud többek közt.
Azt el tudom képzelni, hogy az a régi i5-ös proci nálad egyszerűen nem elég a mai youtube alá. Próbáld ki az x264 erőltető böngésző plugint, azzal nem a proci fog dolgozni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A kodek típusát nézd meg, mivel elég régi az a Radeon amit használsz, azzal kb. csak az x264-es youtube videókat tudja hardverből vinni, a most gyakori vp9-et nem. Viszont van x264 erőltető plugin Firefox és Chrome alá, ami ezt megoldja. - Igaz csak 1080p-ig megy.
Btw, a kártyád dekódolási képességeit kilistázza a vainfo parancs.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
demweb #84935 üzenetére
Technikailag a pwm-es vezérlés a jobb, mert ott a nyomaték mindig megvan. A hagyományos megoldásnál a feszültség értéke változik a hőmérsékletnek megfelelően. Jellemzően egy 8cm-es, gyárilag 12V-os venti nem is indul el 5V alatt, míg egy szintén 12V-os, de 12cm-es már akár 3-4V-ról is be tud. Igaz ez csak annyit jelent a gyakorlatban, hogy máshová tekered a potit egyik meg másik venti esetén.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84925 üzenetére
Régebben még a PWM-es korszak előtt az egész számítógépem hűtését ilyen áramkörök irányították, még a tápba is tettem egyet. Úgy be volt állítva minden (a tápot kivéve), hogy böngészés alatt csaknem zajtalan volt a gép. Egy mosfet, egy ntc, egy poti, azt kész.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #84881 üzenetére
unable to enumerate USB device
Ez akkor van, ha hardveres szinten nem tud az eszközzel szóba állni. Másik porttal próbálkoznék. Nekem a céges Windowsos gépem olyan, hogy gagyi a gépház, és az előlapi USB csatikból az USB3-as pen csak az USB3-as slotban megy, a 2.0-ás slotokban nem. Pedig azok is működő aljzatok, egyéb dolgok mennek bennük.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #84878 üzenetére
A kék színű port az usb 3-as port. A partíció mindegy lenne, Linux kezeli mindet. Azt is, ha több partíció van egy penen. Itt nálad valszeg kontakt hiba lesz.
Nézzél egy dmesg kimenetet terminálban, mikor bedugsz egy pent akkor ott azzal kapcsolatban lesz némi infó, bejön pár sor. Ha valamiért nem tud vele szóba állni, akkor arról. Ha tényleg kontakt hiba van, akkor meg semmi nem íródik be és akkor tudod az okot. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Abból, hogy az fdisk nem listázza a partíciókat azon az ssd-n. Kellene ott lenni legalább EFI meg rendszer partíciónak, de még talán többnek is.
A disk identifier nekem is gyanús, de konkrétan nem tudom megítélni, hogy rossz-e.
*szerk: de lehet, hogy benéztem! Ha gpt, akkor lehet, hogy gdisk-el kellene listázni a partíciókat. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Neked meghalt a FAT tábla a wines SSD-n és így a partíciók is odalettek.
A FAT táblából 2 van, emlékeim szerint komolyabb partíció kezelők képesek átváltani a másodikra, ami egy backup. De a mivel azt nem tudom. Meg azt sem, hogy a 2. az nem ment a levesbe...Ha nem volt nagyon fontos adat ezen az ssd-n, akkor egyszerűen csak rakd újra a rendszert rajta, aztán nézzél egy hdsentinelt majd, hátha valami hw probléma volt az ok, mint pl. kontakt hibás sata kábel. Nekem már halt meg ilyentől fájlrendszerem.
Ha valami fontos volt ezen az ssd-n, akkor a getdataback from ntfs progival tudsz róla adatot visszaállítani, egy másik eszközre, de ez már erősen wines téma.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nobara Project [link] https://www.youtube.com/watch?v=v3APRsnX8FA
Ez egy Fedora alapú disztró (de nem SPIN), amit a ProtonGE -t készítője csinál és benne van minden, ami gaming téren felmerülhet a kernel patchektől kezdve a ProtonGE GUI-s kezelőjéig.
Nem próbáltam, de ha valaki elkezdene játszani, akkor ez a disztró remek alap lehet. Gnome és KDE kiadásban létezik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84726 üzenetére
Nézd meg a biost, hogy nincs-e tiltva a legacy boot az USB boot környékén. Előfordul, hogy by default ez tiltott, mert csak... -szerk: Illetve most látom 10+ éves a cucc. Hmm akkor valszeg úgy bootol, ahogy kellene.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84720 üzenetére
Azon múlik, hogy mikor bootolsz a telepítőről, akkor azt EFI-vel, vagy legacy módban csinálod.
Mikor erre nem figyeltem, akkor az itthoni sima mbr-es gépemre W10 mellé dualbootban felraktam a Manjaro-t csak hát így nem volt rendszerválasztó, mert nem beszéltek egy nyelvet...
Mikor erre rájöttem, akkor csinálhattam újra, de legacy módban bootolva a Manjaro telepítését. Úgy már felment ahogy kell mbr módban és lett grub-om mindkét oprendszerrel. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pont erről szólt az egyik videó amit pár napja láttam yt-n. Azt mondja a faszi, hogy szerinte a Canonicalnál manapság nem használják a saját disztrójukat, az már csak van... https://www.youtube.com/watch?v=pMfqCzbSmQU
Ha ez az ág érdekel, akkor inkább a Mint-et nézd meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#68216320 #84636 üzenetére
Ennek nagyon érdekes a technikai oldala, mert az xrandr az EDID-ből szedi ki, hogy mit tud a monitor. Mit csinál a Windows máshogy, hogy ott mehet a 60Hz? Vajon függetlenül az EDID-től ráküldi a 60Hz-et aztán vagy lesz kép vagy nem?
Ki lehetne próbálni modeline generálást Linux alatt 60hz-re. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, az onlyoffice-nál maradj ha a kompatibilitás a szempont.
Azt mondjuk nem tudom, hogy melyik olyan lassú, mint a gyári MS Office. Priceless, mikor a céges, SSD-s gépen 4-5 másodperc alatt nyílik meg egy alig pár cellás táblázat Excel alatt... De legalább animál mindent is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltanz #84601 üzenetére
Ez pont két olyan példa volt, ami ott van az MX csomagkezelőjében, telepítésre készen. Itt tényleg arról van szó, amit sh4dow írt, csak magunkat szívatjuk, ha nem jó az amit rögtön ad a disztró.
Egyszerűen csak meg kell szokni, hogy van egyszerűbb megoldás, mint a Windows alatt megszokott guglizás. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hintalow #84559 üzenetére
Jah, hogy ez egy dumpster gép!
Nézd meg, hogy az a wifi kapcsoló nem tiltotta-e le a bedugott wifit is, ezzel a paranccsal:
rfkill list all
Ha igen, akkor próbálhatsz egy unblock-ot:
sudo rfkill unblock all
Ha még mindig nem jó, akkor mikor bedugod a sticket, akkor nyiss egy terminált, és add ki ezt a parancsot:
sudo dmesg
majd az utolsó pár sort ami a stick csatlakoztatásakor került be, azt másold be pls.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hintalow #84555 üzenetére
Elvileg egy Ralink RT2800USB chip van abban a wifiben.
Feltételezem, ez a 20.3-as Mint kiadás. Van benne olyan, hogy driver manager, először nézz be oda, hogy mit lehet bekapcsolni, hátha csak engedélyezned kell a ralink firmware-t.Viszont egyelőre ne próbáld meg telepíteni azt a 2016-os drivert! Helyette nézzük meg, hogy mi a helyzet. Nyiss egy terminált, és írd be ezt, majd pedig a kimenetét másold be ide:
inxi -Fxxx
Ha az inxi program nincs fent alapból, akkor először telepítsd fel a szoftverközpontból, ( nyilván valamilyen netet kell adnod hozzá a gépnek). Meg ha már ott vagy, keress rá a ralink szóra és nézd meg, hogy van-e valami ilyen: firmware-ralink
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #84545 üzenetére
TL : DR
tvamos: jó kérdés. Akár nV driver gond is lehet, franc tudja. Utána kell nézni a játék fórumában, meg redditen is szoktak lenni ilyen témák.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tvamos #84538 üzenetére
Amikor a protonnal nem megy, akkor még a Proton-GE -t érdemes kipróbálni, azt kézzel kell telepíteni a steam-hez, nem bonyolult. https://github.com/GloriousEggroll/proton-ge-custom/releases
De a látott 1-2 friss protondb-s report alapján valamit elszúrtak az EAC-nél a játékban, mert az egyébként megy Proton mellett.moleculez: htop
fatpingvin: én játszok, már szinte csak Linux alatt. Azért van a drága gép, hogy szórakoztasson.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84506 üzenetére
Az efi bája ott bukott el nálam, mikor az aktuális W10 éves frissítés rendre felülírta a prioritás beállításokat és utána kézzel kellett visszaraknom a bootválasztót, mert különben csak a Windows indult...
A többi dolognak meg számomra semmilyen előnye nincs, szóval maradt a grub. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84501 üzenetére
Én még mindig nem ültem fel az UEFI vonatra, így ez a sok vacakolás sincs.
Pedig kénytelen vagyok egy céges progi meg az a csodálatos OneDrive miatt W10-et is tartani a gépen.
zoltanz:
Azt inkább a Steam Deck hozza el. Irodai környezetben hiányzik az a fullos csomag, amit az MS kínál. Igaz egyik megoldása se hibátlan (sőt), de mégis sokaknak csábító, már csak azért is, mert nem is ismernek mást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szucstom #84472 üzenetére
Úgy értem, egy boot erejére próbáld meg a legacy módot, hogy egyáltalán rendben van-e a telepítő.
Esetleg még megnézhetsz egy korábbi telepítőt: https://osdn.net/projects/manjaro-archive/storage/ -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sh4d0w #84387 üzenetére
De akkor miért nem dobják a csomagot a kukába? A testingben lévő kliens sem működik...
Egyébként ezzel Lubuntu alatt is gondom volt bár ott friss szokott lenni, de egy esetben forrásból kellett friss klienst fordítanom és feltennem az adatmentős gépre mikor változott a OneDrive API. Akkor ott hiába írtam a csomag karbantartójának jelezve az elavultságot, egyáltalán semmi választ nem kaptam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát, tavaly év végén jeleztem nekik a bugreport oldalukon, hogy egyik Debian által szolgáltatott OneDrive csomag se működőképes, mert akkor éppen megváltozott a OneDrive API és kellene frissíteni hozzá a csomagokat... 0 válasszal és 6 hónappal később eljutott oda a helyzet, hogy megemelték a súlyosságát a bugreportnak "serious"-ra, de továbbra sem került be működő, frissebb verzió a Debianba.
Én nem látom a logikát ebben, se azt, hogy ez így miért jó. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
artru60 #84382 üzenetére
Hy,
Kellene nézni egy dmesg vagy journal kimenetet az esemény körül, ott valszeg látnánk valami magyarázatot a jelenségre. A téma összefoglalóban találsz sok infót a hibakereséshez, tedd be az eredményt ide és ránézünk. Ha hosszú, akkor pl. pastebinre tedd fel és azt linkeld be.
zoltanz: ezt nehéz megszokni a Debianban, hogy a rendszer stabilitására ki nem ható csomagokból is ősi verziókat tartanak. Az SMPlayer is kapott egy rakás Linux specifikus fejlesztést a 20-as verzió óta ami lassan 2 éves kiadás, de ők még a testing ágon is régi verziót adnak. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltanz #84364 üzenetére
Memory leak-ről nem tudok, de az igények növekedése minden mai böngészőre igaz, mióta több szálon dolgoznak. Bár ez leginkább ram fogyasztásban jelentkezik. Persze ha kevés a ram a gépben, akkor jól jön, ha nem hdd van a rendszer alatt, hanem ssd.
sh4d0w: igen, úgy pontos.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jelentem, a most kiadott 101-es Firefoxban végre megjavították az RDD homokládát, újra lehet használni a VAAPI-t!
Csak kb. 3 hónapba telt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
swoody #84299 üzenetére
Egy használt Androidos tabletet adj neki inkább, még azzal is jobban fog tudni netezni.
Volt ilyen gépem hasonló célra, de az évek alatt annyival nőtt a netezés cpu igénye, hogy nincs már értelme P4 kategóriás gépet erre beállítani. Neked is csak kínlódás lesz, meg neki is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
KISDUCK #84240 üzenetére
Ha Ubuntu fan vagy, akkor POP! OS
Ha nem, akkor pedig Manjaro.
*ha a játék nem natív Linuxos játék, akkor engedélyezni kell neki a protont (steamplay) a steam-ben először. Ha valami extra igénye van, akkor meg ott van a proton-experimental a steam-ben, meg a Proton-GE, külső forrásból. Infót a protondb-n találsz a játékokról proton alatt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tonyrulez #84236 üzenetére
Manjaro ami csak picit van lemaradva Arch-tól rolling téren, az még úgy sem borult meg, hogy lassan 2 éve konstans a testing ágon vagyok, ráadásul két gépen is.
Csinálom ezt azért mert játszok a gépen és szeretem, ha friss a mesa meg minden.Wait4it: ha cég vagy és pl. szolgáltatást nyújtasz, akkor neked egy olyan oprendszer kell, amivel tervezhető az élet. A nem rolling, LTS kiadások pont erre valók. Van ahol ez miatt álltak át Debianról Ubuntu LTS-re, mert az naptári napra előre tervezhető. Azt hiszem a Google volt ez a cég.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A mai vga-k böngészés közben passzív hűtéssel mennek, ha úgy állítod be akkor a procihűtő is. Ha jó a gépház, akkor a házhűtők alig vagy semennyire nem hallatszanak ki, szóval könnyen lehet olyan gépet építeni ami kussban van, de mégis alkalmas másra is xls táblák töltögetésén túl.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #84222 üzenetére
Én is AMD-s vagyok, de ott sem minden fasza. RDNA1-2, azaz RX5000-es szériától fölfelé még mindig gond van a firmware szinten, ami abban nyilvánul meg, hogy kicsit igényesebb játék (Cyberpunk, World War Z) alatt random összeomlik a megjelenítés és egyetlen lehetőséged átlépni konzolra majd ott újraindítani a gépet. Dolgoznak rajta, de ez csaknem állandó probléma volt az elmúlt 2 évben.
A GCN-es kártyák, azaz az RX5000 előttieket ez nem érinti, azok beton stabilak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #84220 üzenetére
Alapvető felhasználásra is gyakran elégtelen sajnos. Előző cégnél 2 monitor kezelése sem ment vele, pedig már akkor sem új kártya volt a gépben. 2 monitor meg eléggé kell, ha mondjuk programozó vagy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sisi22 #84160 üzenetére
Nem bejelentkezési képernyő!
A hatályos GDPR szabályozás előírja a weboldalaknak, hogy tájékoztassanak (és bele tudj szólni) az oldalon használt cookiek-ről, amik a gépedre kerülnek a weboldal használata során.
A bejelentkezés dolog csak azért van ott, mert ha már van YT fiókod akkor ezeket a beállításokat áthúzza onnan.
De ez mind le van ott írva, tedd át a nyelvet magyarra az "EN" gombot megnyomva.
Amúgy ez erősen OFF topic, jó lenne kerülni és Linuxal kapcsolatos témáknál maradni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #84123 üzenetére
Az ez irányú tapasztalataim már régebbiek, de az elején jó ideig Debianoztam, viszont a testingtől nálam is volt, hogy meghalt, vagy dependencia problémák voltak...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Can SteamOS and Steam Deck make Linux mainstream?
Bírom ezt a The Linux Experiment csatornás arcot. Korrekt módon és alaposan beszél a témákról.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bréking, az nVidia nyílt forrásúvá tette a driverének kernel modulját, úgy ahogy az AMD is csinálja!
Ez nem a komplett drivert jelenti és ebben a formában nincs is kész, nem támogat még túl sok kártyát. Viszont meglepő módon várnak patcheket külsős emberektől is! Rövid vidi a témában: [link]Ebből idővel a nouveau driver fog profitálni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem nem. Sok kínlódással jár, ha Debian alatt friss csomagokat szeretnél, amik a játékhoz kellenének.
Azt javasolnám, hogy inkább a Manjaro-val próbálkozz, ahogy nézem könnyű rá feldobni a tryinity-t és hát alapból is egy igen gyors disztró, friss csomagokkal. [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83749 üzenetére
Azok csak tájékoztató jellegű warningok. Most már elvileg van mcedit-ed ami jah, az mc része. MC-n belülről is indítható a szerkesztés gombról, vagy ahogy a nano-t indítottad terminálból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83743 üzenetére
Az /etc/nanorc fájlt ha megnyitod nano-val, akkor találsz benne egy ilyen sort:
# set softwrap
Töröld ki az első két karaktert, majd mentsd el. Ez bekapcsolja a sortörést az ilyen fájlnál, ahol nem használnak sorvége karaktert valami okból.
Ugyanakkor a nano helyett szerintem az mcedit progival előrébb lennél, ott pl. rögtön menüből állítható a sortörés, de ha jól látom alapból is be van kapcsolva 72 karakter hosszal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83721 üzenetére
SSH + Putty használata Windows alól, szerintem nézd meg ezt a videót: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83691 üzenetére
Ha rendszerfájlokban szeretnél szerkeszteni, akkor inkább tanuld meg a bash egyébként tök egyszerű használatát, mert GUI alól szerkeszteni dolgokat a mögöttes ismeretek hiányában elég veszélyes.
*De egyébként kvázi bármi disztrót felrakhatsz egy pendrivera, csak annyi legyen, hogy a bootloader is a penre kerüljön. Biztonság kedvéért a telepítés idejére húzd le az ssd-t a gépről. Valami lightweight disztrót próbálj meg, pl. Mint XFCE
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #83689 üzenetére
SSH-n keresztül lépj be és ott azt csinálsz, amit akarsz: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csináltam egy összehasonlító logout cikket, Cyberpunk 2077 alatt végigmértem két AMD vga-t. Manjaro és Win10 alatt különféle beállításokban. [link]
Meglepő módon volt, ahol gyorsabb volt Manjaro alatt a játék, pedig Proton-on keresztül fut.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #83661 üzenetére
Igen. Ez a 65 fok közelében sincs a "meleg"-nek.
Ami számít, hogy a gyári dolgok helyett normális pasztát tegyél a procira, ami évek múlva se szárad ki. Pl. Artic Cooling MX-4, olcsó és fasza.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez csak azt jelenti, hogy frissítéseket nem kap az a kernel augusztustól, de működni továbbra is fog. Viszont addigra lesz új, akár rövid élettartamú köztes, akár LTS kernel amit majd fel tudsz telepíteni úgy, ahogy az 5.13-at is feltetted. Az 5.10-es és az 5.15-ös kernelek LTS kernelek jelenleg.
Nálam Manjaro-n pl. 5.17-es kernelnél tartunk. Egyébként igen, az 5.4 után elég sok AMD specifikus újítás jött az újabb kernelekkel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Visszajött hozzám olyan kb. 2 év után a régi laptopom. Mint 20 van rajta, engedve volt az auto frissítés. Most azért jött vissza, mert ki-be kapcsol a gép... Meg volt törve a tápkábel, megoldottam.
Viszont bootolni nem tudott, csak a prompt villogott, meg tekerte a vinyót. Gyanús volt, hogy a grub recovery menüje tele van különféle kernelekkel, ki sem fértek a képernyőre annyi volt fent.
No az történt, hogy 14.6GB méretben a letöltött és telepített kernelek felhalmozódtak, nullára csökkentve a tárhelyet a root-ban.
Most recovery terminál alól csinálom az apt autoremove-ot, de minden egyes kernel eltávolítása után újragenerálja a grub-ot meg az initrd-t és mivel van fent vagy 50 felesleges kernel, így még egy darabig csinálni fogja.
Úgy rémlik, hogy ezt a kernel "felszaporodást" valamelyik Debian főverzióban is láttam, de azt hiszem már kezelték valahogy. Most majd ha életre kel a gép, akkor lefrissítem a legújabb mintre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Look at Linux from 20 Years Ago - OpenLinux Installation & Overview
Caldera-féle OpenLinux, KDE 1.1.1-el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #83549 üzenetére
Nem tudom, eddig nem találtam. Bár túl alapos keresést nem is végeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest