- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Tibor_
csendes tag
Nagy problémám az, hogy ftp http szervert is akar az illető, és olyan legyen, hogy x-elni, és igen/nemelnie (y/n) kelljen, mindezt ráadásul grafikus felületen (ubuntu servert ajánlottam neki az nem felelt meg. és engemet is érdekelne, van valamilyes debian alapokra épült nagyon, nagyon felhasználóbarát distribució)
Gentoo linuxt még nem volt szerencsém felinstalálni, és megnézni -
Tibor_
csendes tag
Kétségbe esve láttam, nincs külön linux téma, így rögtön nyítok egyet.....
egyik chat ismerősőm kérdezte melyik distribuciót válassza én nyögdécseltem, hogy suse, az sose, a mandrake megromlott, és a ubuntu meg kivándorot a woodooval.
Amniért tényleg nyitottam ezt a témát, az, hogy milyen distribuciót válaszak, ami a sarge és ubuntu között állna elméletben, az ubuntu szép, a sarge használható, (pc-re egyiket se raknám) komolyan egy distrubició neve érdekelne csak válaszként.
(lehetőleg letölthető, általam még nem említett distrib érdekelne)
Köszönöm, hogy hozzászóltál
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest