Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Egészen pontosan. Gyakorlatilag akkor se kellene hibának történnie, ha kiveszed a lemezt, hiszen elvileg pontosan meg tudja határozni a kezdetet. Azért persze jobb ha bennt marad. Volt egy samsung íróm, az kétszer egymás után nem találta el, hol kezdte rajzolni a lemezt. Gyakorlatilag annyi elég volt neki, hogy a tálca ki ill. be lett csukva és máris valahány fokkal elforgatva kezdte rajzolni a dolgot újra. Érdekes eredmények születtek.
Az LG-m viszont tökéletesen karcolta 3X is ugyanoda, sokat javít a kontraszton. -
éN79
addikt
válasz
JohnnyX
üzenetére
Valószínüleg igazad van a kiforrottsággal kapcsolatban.
Mivel tényleg nem tudtam, hogy melyik előzi meg a másikat megjelenésével összefüggésében, ezért próbáltam ama teóriámat kifejteni, hogy valószínüleg a H22L lesz az újabb, hiszen ''fejletteb'', és a 18X írás képességével az író ezen ''fejlettebb'' tudására próbáltam célozni, nem a megalomániámra, mert ált. 4-8X írogatom a lemezeimet én is.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Szia!
Nekem volt egy H20L-em, ami mindent tökéletesen írt, de a + os RW DVD-ket se nem olvasta, se nem írta. Alienben vettem, egy-két hónapos volt, mire kiderült a hibája, visszavittem, bevizsgálták, hibásnak minősítették ők is, holott csak konkrétan azt az egy formátumot nem kezelt, és végül is ''levásárolhattam'' az árát, mert nem volt már ugyanolyan. Közben vettem egy H22L-t. Ez tökéletesen kezel mindent, és azokat az egyszer írható lemezeket is kezeli, amiket a H20L nem kezelt normálisan. -
éN79
addikt
válasz
szállitó
üzenetére
Én is valahogy úgy vagyok vele mint te. Volt 4120b-m, ma is tökéletesen megy másnál, aztán a H20L, azzal az egyedi hibájával, de azt gariba most elvileg cserélik, a Samu LS íróm jól írt minden típust, de LS-en nem volt képes a többszöri pörkölésre, mindíg elcsúszott a következő égetés pozícionálása, az LG-vel eddig ilyet nem tapasztaltam.
-
éN79
addikt
Sokan nem favorizálják az LG-t, gondolom ennek oka van, nekem általában ilyen íróm van. Most jelenleg egy H22L, mert a H20 szervízben van, LS-t kiválóan kezelte, minden normálisan elfogadott lemezt megírt, de a +os RW DVD-ket semmi kincsért nem kezelte, és tényleg, volt egy adott lemeztípus, amit rendszerint elrontott. A H22 eddig nem produkálja ezen hibákat.
-
éN79
addikt
válasz
PrinczA
üzenetére
RAM-ot tud természetesen írni/olvasni. Az LS funkcióját még nem próbáltam mert felette csücsül egy Samsung LS író.
Elötte egy 4120B volt az LG-től (értelemszerűen nem LS), ha írni legalább úgy fog ahogy az, teljes mértékben meg leszek elégedve vele.
Magát az LS tudását a napokban feltérképezem, én is kiváncsi vagyok már rá. -
éN79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!

Én voltam a felületes, csak a BENQ és a 125 firnyák fogott meg, azt már nem néztem, hogy CD volt a szépséges áldozat.
-
éN79
addikt
Oké! Pár oldallal ezelött is értekeztünk már erről a témáról, csak miután úgy próbáltam csinálni mindent, mint ahogy ott le volt írva (vigyáztam a pozicionálási részre) és mégse jött össze, gondoltam hátha van valami tipp.
Max egyszeresen írok mindent, azt olyan lesz amilyen.
-
éN79
addikt
Az vajon mi a pincéért lehet, hogy a samsung LS íróm (tudom hogy nem szeretitek, de nekem ez van) nem tud ugyanarra a lemezre 2x egymásután ugyanoda írni, mármint hogy ne csusztassa el a képet. (ha valaki azt írja, hogy sz@r, akkor elfogadom, csak éppen a problémám nem lesz megoldva, esetleg még a kukát javasolhatjátok...)
A ShureThing-et használom, első írás után kidobja a lemezt, visszaküldöm a tálcát, aztán újrakattint a nyomtatásra, és mégis elcsúszik a kép, akár több centivel is.
Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest