Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlia
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Van egy kb 3 hónapos Samsung w162l íróm. Van egy olyan baja, hogy nem olvas be rendesen minden lemezt, meg ront is el dvd-t. (pl újrairható cd lemezt irtam vele, jó is lett, majd később megint írni akartam ugyanarra a lemezre, akkor meg egyszerirható lemeznek látta) A firmware is lett rajta frissítve, és ez sem változtatott a dolgon.Vajon mi lehet a baja? És ha visszaviszem garanciában az ilyet kicserélik-e, vagy pedig kipróbálják max 1 lemezzel, és ha nekik pont beolvassa, akkor azt mondják nincs baja... Másik kérdésem pedig, hogy ha veszek helyette másikat, akkor milyet vegyek, ami jó író és LS-os, de a sima lemezeket is jól írja/olvassa? A BenQ-t olvastam, hogy ajánlottátok, de ha az már nem kapható, akkor helyette? Köszi előre is válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest