Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Már többször leírtam, nem a HP fejlesztette ki, hanem a licensz az övék, valami nevenincs cég találta ki az egészet, aztán a HP időben felismerte a lehetőséget és ráugrott. Akárhogyan is, a HP írók etől még nem fognak tudni jobban a LightScribe-olni, mivel a HP írókat nem a HP gyártja, hanem - mostanában - BenQ vagy LG belet találsz a HP márkajelzésű drive-ok alatt. Tehát könnyen lehet, hogy ugyanaz a BenQ drive van benne, mint aminek ''nem ismered a megbízhatóságát''. Egyébként manapság a Philips/BenQ kooperációban készített BenQ írók a legjobbak, szóval kár félni a BenQ ODD termékektől. Én HP-t viszont nem vennék, mert sz@r az áruk és soha nem lehet tudni, éppen kivel gyártatnak az olcsóbb beszerzés érdekében (volt már olyan is, hogy ugyanazon modell alatt háromszor cseréltek gyártót, volt Philps, LG és LiteOn bele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest