Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- One mobilszolgáltatások
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Confusion
csendes tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
Szia Ibizefrenki!
Nagyon köszönöm az elismerést !
Kicsit kell vele mókolni, de megéri. Van akinek nem tetszik hogy linkelgetünk saját kreálmányainkat, de szerintem ez építő jelleggel hat mindannyiunkra. Legalábbis rám igen, mert nemrég vettem az írót és sokat segített mások írása, képe. Hiszen egy autóról is hiába beszélünk elméletben, ha nem láthatjuk mit sem ér.
S hogy jó minőség-e az enyém, nem tudom, de leírom, hogy miket használtam hozzá:
- LG GSA-E10L külső író
- ELCU_1.4.142.1
- LS_Update_1.4.142.1
- Sure Thing 4.3
- Photoshop 7.0
- Nero 7.5.9.0
és van egy úgynevezett ''lshostinstall.exe'' amit telepítettem, de fogalmam sincs mit csinál és mire jó. Ha valaki fel tud homályosítani róla, megköszönöm
Egyébként köszi a tanácsot, már regisztrálok is és megpróbálom feltenni a képeket...
Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit kell vele mókolni, de megéri. Van akinek nem tetszik hogy linkelgetünk saját kreálmányainkat, de szerintem ez építő jelleggel hat mindannyiunkra. Legalábbis rám igen, mert nemrég vettem az írót és sokat segített mások írása, képe. Hiszen egy autóról is hiába beszélünk elméletben, ha nem láthatjuk mit sem ér.