- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Munkalapok celláinak összeadásáról szeretnék kérdezni. Létrehoztam több munkalapot:
A munkalapok nevei ahogy a képen is látni: 2015, 2016, 2017, 2018.
Mindegyik munkalapon az S17 cellában lévő értéket szeretném összeadni és a végösszeget a 2018-as munkalapra beírni egy cellába.Milyen képletet kell ehhez írnom?
Köszönöm a választ!
-
ph2012
senior tag
Készítettem néhány szöveges (Wold) dokumentumot amit ha meg akarok nyitni akkor ez a figyelmeztetés jelenik meg:
Nem minden szöveges dokumentumnál jelenik meg. Táblázatnál meg egyáltalán nem jelentkezik.
Miért ismeretlen a gyártó? Ezt hogy lehetne javítani?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Sok szöveges dokumentumot készítettem Arial CE betűtípussal. Idővel néhány dokumentumnál észrevettem, hogy megváltozott a betűtípus Aria CE betűtípusra.
Miért történt ez? Ti nem tapasztaltatok ilyet?
-
ph2012
senior tag
A Kaspersky Internet Security-m bejelzett, hogy frissítsek a Libreoffice 5.3.3.2 verzióra. A Libreoffice weboldaláról próbálom letölteni a frissítést de nem indul el a letöltés. Nálatok elindul?
A Libreoffice programból csak az 5.2.6 verzió letöltését kínálja fel. Nálatok is?
Ti le tudjátok tölteni az 5.3.3 verziót?
-
ph2012
senior tag
Néhány napja mikor az általam készített .doc önéletrajzot meg akarom nyitni akkor egy ilyen figyelmeztető ablak fogad:
Miért ismeretlen gyártó a Libreoffice készítője? Valószínűleg ez a Windows 10 problémája a fájllal.
-
ph2012
senior tag
Androidos mobiltelefonnal készített .xlsx formátumú táblázatot küldtek nekem. Megnézni meg tudom, de szerkeszteni nem. Mentés után szétesik minden.A Libreoffice nem kezeli az xlsx formátumot?
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
Táblázatban függőlegesen hogy lehet írni? A Microsoft Word-ben tudom hol van, de itt nem találom.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest