Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27649 üzenetére
Az nagyon tuti. De akkor ha V20S van fent ami gyári+cwm+root és ráteszem a V20O-s lite-ot akkor abból nem lesz a későbbiekben valami bug?
-
ruskop
senior tag
V20S vagy V20O-t érdemesebb feltenni? Nekem mintha a V20O gyorsabb lenne. Egyébként vannak ezek a lite verziók amik elég jók, viszont érdekelne, hogy mondjuk egy V20S rendszerre a V20O lite feltehető?
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27646 üzenetére
Én a GB-t stabilabbnak érzem. Az ICS alatt ha valami megakasztotta akkor az nem is ment tovább. Most is akadozik de ez elviselhető kategória.
-
ruskop
senior tag
Mindig is féltem az olyan készülékektől amik még az ICS megjelenése előtt jöttek ki. GB-vel mondhatni kisebb akadásokkal de még élvezhetően működnek, aztán kijön egy ICS rá és meghalnak. Itt is így van amint látom. Nagyon belassult. Ment vissza a GB.
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27642 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Körbenézek a neten. Köszi még egyszer.
-
ruskop
senior tag
válasz kriszpontaz #27640 üzenetére
Köszönöm. Tehát az, hogy V30B annak csak a firmware verziójához van köze és nem a telefon típusához. Értem. Ha nem jön be akkor vissza tudom tenni a 2.x verziót?
-
ruskop
senior tag
Sziasztok! Vettem ma használtan egy ilyen telót, céges telefonnak tökéletes. A kérdésem a következő lenne: Ezen még valami ősrégi 2.2.2.-es V10C firmware van. A pc progi felajánlt frissítést ami V30B. Fel lehet tenni? Érdemes 4.x-re frissíteni vagy van valami gáz vele? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest