Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubus66
nagyúr
(#26290) GAbre
Nem volt beállítva semmi , csak gyorsan ellőve, Xperia T-vel lett csinálva.
menü sincs,sd leválasztása,vagy vmi,és hiába rakom,ki-be újra kell indítanom a telót!
Már hogyne lenne Beállitások/Táróló(lás) menü pont alatt kell meg találnod az "SD kártya leválasztást" Ha cseréltél bulid.prop-ot akkor rakd vissza az eredetit, ha nincs meg akkor szólj át küldöm.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Ha a stock GB-t hasonlítom a stock ICS-sel, a gyorsulás a kevesebb röccenésben mutatkozik. Pl: a képernyők közötti görgetések között érzékelem, mivel ki lehet szedni, hogy ne gördüljön a háttér. Ha nem is fényévekkel gyorsabb, de sokkal több olyan funkció van az ICS-ben, ami jobbá teszi ezt a telót. Mondjuk egy idő után kiprobáltam egy pár costum romot, meg kipucolt GB-t, de ICS után nem ugyanaz az élmény. A vége az lett, hogy repült vissza a rootolt kipucolt ICS. Szerintem ez is marad.
-
DJGABI
addikt
4.0 inkább a 2 magosokon gyorsul be, persze hogy nem gyorsabb ezen a vason. Esetleg a Butter javíthat rajt, de ahogy írják a 2.3-nál sztem az se jobb.
Mondjuk mondom nekem első blikkre egész korrektnek tűnt, a G300-nál fényévekkel korrektebb, pörgősebb. Egyébként is a bencsmarkokra nem adunk
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
bubus66
nagyúr
(#26273) GAbre
Igen a turbo sim kavar be nem akarom mondani de érdemes lett volna a "Téma Összefoglalot" elolvasni. Az androidos telefonokon nem lehet használni Turbó SIM-et!!
A 3G-t már jobb ha el is felejted turbosim mellett. És akkor még hol van az, hogy elérhetőnek tűnik a készülék, de igazából nem elérhető, ledobálja utazás közben és még sorolhatnám.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Egyenlőre megbántam a cserét. :S
Vártam volna valamiféle gyorsulást,de talán még a gépelés is lassabb...
Antutut futtatam 5x.
De a közelébe se ért az előző rendszer eredményéhez(2.3.4 ginger)
2800 pont max,gingerrel meg 3000-3200 pont volt.
Annyi pozitívuma van picit talán gyorsabb a boot.(de gondolom ez várható friss rendszernél)
Meg elég idegesítő,hogy csekkolja a médiafájlokat,és azt is elég lassan! :S mintha megakadna.Avatar
-
bubus66
nagyúr
(#25512) GAbre
Milyen alkalmazások vannak fent? FB app googlemaps google+ ezek vannak mert a FB app az szereti zabálni a ram-ot Ezeket ha nem használod akkor töröld vagy tiltsd le. Meg ilyenek, hogy LGWord, SmarthShare stb ezek csak vannak.
-
bubus66
nagyúr
(#24399) GAbre
Nem halott a böngésződ címsorába jelenik meg ahol bejelöltem, és ott írd utána az IMEI számot
(#24404) trustsellin
Igen ha sokat játszol, használod a 3G a mobilnettet hagyod az alkalmazásokat a hátérben futni akkor ne is várj csodát.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Attól, hogy fel teszed a V30B-HUN-t még nem lesz független a telefonod,eddig csak a Bladenak volt ilyen ha jól emlékszem. Innen letudod töltenie a ROM-ot meg a leírást is meg találod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest