Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
raisin68 #14667 üzenetére
(#14667) raisin68
Meg azt hiszem a KDZ updaterben van egy olyan msxml az is telepísd fel, a telefont kikapcsolod, meg az összes drivert. A hangerő+ gombot nyomva tartod, és ugy csatlakoztatod az USB kábelt, a SmartFlashTools Meg keresi a drivereket telepíti alul mikor ki írja a COM-nl a számot meg valamit akkor Start gomb.
-
bubus66
nagyúr
(#14645) sheep
Én már 2.5 éve használom semmi baja nem volt, még.
-
bubus66
nagyúr
Töltsd le hozzá az az UPK az oldalamról abban van KDZ updater,nem való színű, hogy itthon tudod használni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gabancs #14595 üzenetére
Igen volt frissítve de mint írtam a V20O HUN a legújabb a tieden V20N van ugye ha jól értelmeztem?
Szóval. Ez egy Android "ficsőr" vagy talán az LG bénázása? Tehát ez nem Android ficsőr, és nem az LG bénázása, mivel eddig csak tenálad fordult elő. Ha nem teszik az android vegyél Nokiát vagy iPhont.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14592 üzenetére
(#14592) atillaahun
Nem lehet ott esetleg valami beállítási hiba? Meg kellene neki próbálni egy másik SMS küldőt? Szerintem, vagy a ROM frissítést.
Nem nézted a forrás kódot, hogy esetleg a videóhoz való dolog ami neked kellene szeded belőle?
-
bubus66
nagyúr
Itt a GB 2.6.35 forrás kód ha valakit érdekel. A legördülő listában ki válsztod a Mobiltelefon mellé beírod LGP970, majd a 3 közül kiválasztod LGP970. Ezek forrás kódjai vannak bent.
LGP970 (B-projekt) Android Mézeskalács P970 V20Q
LGP970 (B-projekt) Android Mézeskalács P970 V20O
LGP970 (B-projekt) Android Mézeskalács P970 V20N
LGP970 (B-projekt) _Android_Froyo_P970V10C
LGP970 (B-projekt) _Android_Froyo_P970V10AMár csak a cygwin konyha konyha kell hozzá.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Cooler96 #14554 üzenetére
Ez hol hallottátok hogy a gyári ICS az recoveryből lesz telepíthető? Valószínűnek tartóm, hogy a gyári az KDZ-s frissítés lesz. A recovery-ből való telepítéshez nem kell root én a root nélkülit is vissza tudom tenni. Sőt van egy gyári root nélküli mentésem a TMO-s ROM-ból.
(#14553) Regiee
Az időjárás widgetben be tudtad állítania saját pozíciódat, vagy tegnap én voltam a balf@sz
-
bubus66
nagyúr
válasz
Richee11 #14548 üzenetére
(#14548) Richee11
nem rootolt a telefonom, és értesüléseim szerint a nem rootolt és nem független telefonokra később jön meg a frissítés
Ezt ki mondta neked. A root és attól felfelé minden beavatkozás a telefonon garanciavesztéssel jár. Ha meg gyárilag root-olt lesz, akkor örüljünk neki.
A gyári ICS-nek mi köze lesz a roothoz, ha kiadja az ICS-t akkor az mindegy, hogy ha szolgáltatós vagy nem szolgáltatós, akkor is fel lehet tenni. Ugyan úgy, mint most PL nekem T-Mobile-os van, és simám felteszem rá a V20O HUN-T vagy bár melyiket. A ROM-mal nem lehet függetleníteni. De te meg várhatod, a szolgáltatóst. Én biztos nem várom meg. De különben nem jöttem még rá, hogy a V20O HUN és a V20O TMO HUN között milyen különbség van.Amit te írtál az ebben a formában nem igaz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#65755648 #14522 üzenetére
Nem találom a csapatban a nevét? Gondolom ha csinálna akkor be írnák a nevét is.
Team Members: Marcel Lehmann - Michael Bernhard - Redy - Oscar Covarrubias - Diederik Ciers - Omer - Chenlei - Duarte Andrade
[ROM ICS 4.0.4] Pandroid ROM | CM9 | Alpha 4 - [29/6/2012] Én úgy tudom ezt csinálta még de abba hagyta, és helyette a Tezian-nal foglalkozik.
(#14525) Regiee
Hát erre mit mondjak nem kell vissza állítani. Minden működik.
Ebben nem tudok segíteni, kérdez hozzáértőt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#65755648 #14522 üzenetére
Mi re el készül addigra remélem itt a gyári ICS. Nem bonyolult. de bug az biztos, hogy lesz amíg meg nem tudják szerezni a 3.xx kernelt. Azt viszont nem tartom való színűnek, hogy a 3.xx kernel forrást a LG kiadja.
minden működik, kivéve:
- Camera (elülső kamera működik)
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
#65755648 #14517 üzenetére
(#14517) toflehi
Mi nem is arról beszéltünk amit te írtál,
Tezian Ebbe nincsen nightly 7 verzió. Sőt még nightly 1 sincs
(#14518) Regiee
Mi nem is beszéltünk nightly 7-ről, az egy teljesen más.
ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 6 Released - [07/03/2012] igaz majd lesz belőle hetes is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Regiee #14515 üzenetére
(#14515) Regiee
Igen a Tezian én is olvastam, sikerült a változás. Köze nincs a jó kamerához. Azért próbáltam, én is mert azt írták, hogy jó a kamera. Várjuk a teszt le írást róla.
Ha meg nézed a kutyás képet azt a P990 gyári kamera beállítások nélkül csináltam. Az sem valami szuper, de a Tezian-tól többet ér.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tzsolesz #14503 üzenetére
(#14503) tzsolesz
A teljes vagy a kitakarított gyárit használod? Én is a TMO-ot használom a V20QBB-vel meg magnak testre szabva. De nekem sem volt eddig semmi gondom, stabil lefagyás nem volt, egy ArcCamera app-ot cseréltem bent, ha jó lesz akkor át küldöm neked, csinálok vele képeket.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Cooler96 #14487 üzenetére
Mihez van beépíttet gyári a cache meg a dalvik-cache tisztításához? Mert én azt akartam neki ajánlani, azért kérdeztem, van-e root, vagy recovery, mert akkor küldtem volna egy appot neki, de mivel nincs root jog így nem tudja használni.
(#14488) F1y3r
Az oldalamon van fen egy olyan hogy lgp970-patch.zip abban van egy olyan, hogy 1TapCleaner azt telepítsd fel és azzal a cachet meg tudod tisztítani.
-
bubus66
nagyúr
A III. negyed évet írták az nem most van? Reméljük akkor pár héten belül ki jön az ICS frissítés.
(#14475) Regiee
Várjál még talán kidobják augusztus végéig olvas vissza felé amit kaptam az LG-töl
(#14477) atillaahun
Ebben biztos voltam, hogy neked vicc. Van biztos forrásom ahol pontosan meg fogom érdeklődni. -
bubus66
nagyúr
válasz
Cooler96 #14470 üzenetére
Így van amit az embe írt nézd meg a teziant által késztet ROM-ot hát a kamera sz@rni való, a pandroidnál olvastam, hogy 50%.-ban működik Kinézetre az biztos, hogy nagyon jól néz ki.
Fényképezőgépet nem nem mindenki hord magával mindig, de telefont igen, ha meg van rajta kamera akkor az user elvárni annyit, hogy működő képes legyen. Tényleg kíváncsi leszek a Pandroidba milyen lesz a kamera
Ezt kaptam az LG ügyfél szolgálattól
05/07/2012
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztel Tamás!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A P970-es készülékre az LG a III. negyedévre tervezi a készülék 4.0-s frissítést. Ha megjelenést követően a készülkre a frissítés nem lesz elérhető, akkor az új verziót szervízeinken keresztül is lehetőség lesz majd telepíteni.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat -
bubus66
nagyúr
válasz
kriszpontaz #14467 üzenetére
Olvasd el ezt a cikket
-
bubus66
nagyúr
(#14461) embe
Azt nem tudom de ebben rettenet, és hiába tettem fel másikat annál is ugyan ez volt.
[ROM ICS 4.0.4] Pandroid ROM | CM9 | Alpha 4 írják, hogy 50%-ban működik a kamera. A többit nem tudom mert nem próbáltam.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Richee11 #14433 üzenetére
(#14433) Richee11
Azzal a kettővel tudsz mentést csinálni amit az embe fórum társ írt, root jog nélkül a teljes rendszertől nem tudsz, csinálni. Viszont érdemes lenne ha a 2.3-ra akarsz át állni egy factory resetet csinálni. A gyári frissítőnél és a KDZ updaternél is megmaradnak a programjaid.
-
bubus66
nagyúr
(#14417) tutis
A ROM-ok amik nálam vannak nem áll fent a 2-3 másodperces hívás késés. A lite az ugyan az mint a kitakarított, mint írtam senkinek az igényeit nem tudom és nem is akarom, mindenki azt tesz fel amit akar. A GPS- sel nem foglalkozom vannak hozzá Patchek le kell tölteni és fel tenni. Ha neked nem kellenek az LG hülyeségei akkor ki veszed. Nem tudom,mit szeretnél belem és nem is érdekel, fel teszed és testre szabod. Én már telepítés előtt ki szoktam cserélni amit én szeretnék. Van egy V20Q amibe csak az alap appok vannak. Bele teszem neked az ADW Launchert.
A ArcKamera app lett kicserélve. Ki lehet kapcsolni a kamera hangot.
-
bubus66
nagyúr
(#14413) tutis
A romokba, amit ki takarítottam olyat kellett vissza tenni, ami szükséges a működéshez. A Zeusz is ki van takarítva, és azon sem működik a szervizkód "atillaahun" meg kereste melyik az az app, amelyik vissza kellett tenni, hogy a szerviz kód működjön. Ahogy nézem a Zeusznál, ha a patcheket felteszed, akkor lesz akkora, mint az általatok ki takarított ROM. Ha nagyság rendekkel gyorsabbat akarsz, tegyél fel CM7-et. Mindenki olyan ROM-ot használ amilyet akar. Én amit vissza tettem azt mindent le lehet cserélni.
Launcher2 az én tettem bele, az nem visszakerült, a nélkül nem működne. Mindenki olyat tesz, fel amilyet akar, vagy amelyik tetszik neki. Nem tudom, kinek melyik tetszik, ezért gondoltam az LG Launcher2-őt Ha meg ki tudod takarítani akkor, javaslom, tedd fel a gyári ROM-t és szab magadnak testre.
Az akksi meddig bírja? Az sok mindentől függ.
szóval nekem olyan rom kellene ami gyors, lg hülyeségei nincsenek benne Csinálj magadnak, azt írtad ki tudod takarítani akkor úgy szabod testre ahogy akarod.
-
bubus66
nagyúr
válasz
HaZsolt #14406 üzenetére
(#14406) HaZsolt
Minden kinek kettő profil van. Töröld ki a "system/média/notifications" mappából a csengőhangokat, és akkor néma lesz.. A Jelző hangokat is ki tudod törölni, meg a power on/off hangokat is ki tudod törölni..
(#14405) Recon666
Kinézetre jó csak szerintem a HTC-s cuccok kevernek be néha neki. Kinézete -
bubus66
nagyúr
(#14401) saphancs
Ez pedig akkor kell, ha nem tudsz belepni.
Töltsd le ezt csomagold ki, az asztalra, kapcsold be a telefonon az USB hibakeresést csatlakoztasd az USB kábelt. Majd a DOS ablakba nyomd meg a 6-os gombot utána meg egy Entert. Lás csodát belép a recoverybe, mást ne piszkálj, ne próbálj vele rootolni mert könyv nehezék lehet a telefon. De le van írva telepítés előtt másold fel az SD kártyára a Superuser.zip-et. Ezt nem értem miért nem lehet el olvasni a leírást!
Ha ez meg van, akkor van bent egy alkalmazás az a neve, hogy QuickBoot azzal be tudsz lépni a recoverybe. Root jog kell hozzáHa ez meg van, akkor van bent egy alkalmazás az a neve, hogy QuickBoot azzal be tudsz lépni a recoverybe. Root jog kell hozzá.
Tessék, hogy ne kelljen keresni Suoeruser.zip
(#14403) Recon666
Igen próbáltam, és el akartam indítani egy alkalmazást, elkezdett villogni a képernyő csak akksi kivétellel tudtam meg szüntetni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
saphancs #14397 üzenetére
Azon vagyok, hogy legyen, de ha beleteszem a % kijelezést akkor van bent egy kettő bug. Ha meg lesz jelzem. Azt hiszen van V20Q % kijelezéssel, csak a szerviz kód nem működik. Meg lehet, hogy a Wifi jelszó beírásnál, ha be teszed a pipát akkor a beállítások váratlanul meg áll, nem kell betteni és akkor semmi baj nincs. Holnaptól javítom majd őket.
-
bubus66
nagyúr
embe
Ezt akarod ki próbálni V20T LGKU5900 318.35 MiB Vigyáz vele mert Koreai meg nem LGP970 van írva utána, ne hogy be keverjen.
A ROM-ok az összes amit fel tettem az oldalamra mindegyikben a V20Q BB van. Aki nem akar esetleg Recoveryt fel tenni, az is meg tudja Csinálni a SmartFlashTools-al. Pl. A V20O TMO .bin fájlt kell beilleszteni az AP.bin helyére, a V20Q fls fájlt a CP.bin helyére. megszűnik a hívás fogadásnál a 2-3 másodperces Késés. A Leírtakat teszteltem. Aki a recoveryből telepíti a ROM-okat, azokban bent van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14365 üzenetére
Oké meg kell nézni a leírásokban, és akkor oda kell írni, hogy nem távolítható el.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14363 üzenetére
Köszi szépen. A segítséget. Hálám örökké üldözni fog.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14361 üzenetére
Itt a teljes V20Q És neked is csinálja ezt a Zeusz? A bulid.prop is lehet?
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14359 üzenetére
A gyárinál nem is csinálja. Neked melyik van fent? Akkor el kellene egyesével távolítani, hogy ki lehessen szűrni melyik az.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14357 üzenetére
A tárcsázóba be ütöm 3845#*970# és a # megnyomásakor adja ki azt amit írtam. Ez az, hogy nem tudom pontosan melyik lenne az. Erre a kettőre gondoltam. Contacts.apk vagy a Phone.apk
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14350 üzenetére
atillaahun
Tudnál segíteni nekem mi ért írja ki ezt "Android.process.acore váratlanul meg áll." Csak akkor csinálja, ha be akarok lépni a szerviz menübe? A full wipe meg volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
bigdady #14334 üzenetére
(#14334) bigdady
Olvasd el az XDA-n a leírást hibás a HTC IME mielőtt felrakod cseréld ki a gyárira, vagy valamilyen másikra. A System/app mappából kitörlöd, és be másolod a másikat. Nem csomagold ki csak a Commanderben meg nyitod. Az oldalamon is meg találod patchben LG_Hime.zip néven.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14324 üzenetére
Igen így van azt nem engedi. Én kicseréltem az összes ROM-ba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14322 üzenetére
(#14322) atillaahun
Csak ha patchbe rakod fel akkor hibát irki valamiért. De igazad van meg azt a emelkedő csengő hangot is a Phone apk oldotta meg. Ezért érdemes telepítés előtt kicserélni a ROM-ba.
Meg ezt be kell írni a bulid.prop-ba
ro.telephony.call_ring.delay=0
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14313 üzenetére
(#14313) atillaahun
Tehát a Premete név maradhatott volna mivel a xanadu alias Premete
Használd egészséggel, elérsz a mobilarenán a "premete" Neven.
csak mert ott van felette az Én és Premete neve, de szerintem egyikünk se írta. De igen xanadu alis premete
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14313 üzenetére
Jó akkor nem egyezik meg. de csak azért mert te egy két dologgal többet szedtél ki.Most nézem gyárilag a HTC IME az hol van bent? Mert még a gyári ROM-ba csak a LG Hime.
(útálom a blútúszt, mindent törlök aminek köze van hozzá, aki használja az hagyja meg) Így van, aki használja, az hagyja meg.Ennyivel több ami neked nem tetszett meg használsz azt ki törölted. Én meg hagytam, mert használom, és az összes általam ki takarított ROM-ban bent hagytam. Nagyjából én is tudtam mit lehet, ki dobálni. Talán kettő vagy 3 volt, amiről nem tudtam, hogy el lehet távolítani.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14310 üzenetére
(#14310) atillaahun
Írd le a hibákat légyszíves. Amit találtál bent.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14310 üzenetére
Javítva van. De az oldalamon nem vagyok köteles senkit meg emelinteni. De fel fogom tenni a szerzőket is meg a forrás kódot is. Mért mondod, hogy nem ugyan azok most hasonlítottam össze. Azok az appok vannak bent amit te is le írtál.
-
bubus66
nagyúr
válasz
atillaahun #14308 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
Kipróbáltam ezt a CM7-re alapuló ROM-ot [CM7] boype's modded CyanogenMod 7 Kang (2012-06-25) Már a beállításoknál, csak a képernyő villogás fogadott.
Így van embe a Blade/Skate-nél Jó kis CM7 alapú ROM.ok voltak. Azt még valahol meg értem, hogy az ICS moddolt ROM-ok bugásak, a 3.xx kernel hiányába, de a CM7-hez nem kell 3.xx kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Autós topik
- Baldur's Gate 3
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest