- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3szli
tag
Sziasztok van egy LG 42LB650V és most kezdtem el én komolyabban használni és merültek fel vele kapcsolatban kérdéseim. Remélem tudtok segíteni és nem túl nagy baromságot kérdezek.
1. Láttam a hogy debütált a webos 3.0 és Magic Mobile Connection ami érdekelne hogy van halovány esélye hogy ezt az frissítést az én tv-m is megkapja mert most is sokat használom az intel widi.2. Tudom hogy a tv tud generálni a 2d-s filmtől 3ds de ez nem az igazi jó nem is vártam tőle csodát. Amíg egy ismerősöm panasonic tv-n nem láttam ezt a funkciót. a kérdésem az hogy van olyan lejátszó gépre ami ugyan így 2d-böl csinál tvn lejátszató 3d-t
-
3szli
tag
válasz
Stevenstyle #55560 üzenetére
köszönöm a választ utána néztem és végül az MR mellet döntöttem mivel más( pl erősítő) nincs a tv re kötve ez jobb választásnak tűnt
-
3szli
tag
üdv mindenkinek !
szeretnék távirányítót venni a LG 42LB650V tv-m hez mert egy Cisco ISB2000(t-home iptv) van rá kötve és nem akarok 2 távirányítót használni nem tudom mi az ami kompatibilis mind a 2 eszközzel ? -
3szli
tag
üdv mindenkinek!
Adott egy LG 42LB650V tv és iptv boxával nézzük a tv adásokat az egy (Cisco ISB2000). A problémám az h ehhez 2 távirányító kell mert 1 a tv-hez 1 meg a boxhoz. A kérdésem az volna e hogy van valami olcsó megoldás h ne keljen 2 pl halotam errül a lg magic remote-rol de nem tudom h ez h megoldaná +kicsit sokallom az árát.
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest