- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
clip086
csendes tag
válasz
huncutka1029 #50766 üzenetére
mikor frissítettél szoftvert?
Azt hiszem 2 szoftverfrissítésem volt azóta, mióta előjött a probléma. A legújabb van rajta.mikor arámtalanítottad utoljára (nem csak kikpcsolás, hanem hálózatból kihúzás min. 30 percre?
Próbáltam a kihúzást is.csináltál e már a tv-n gyári visszaállítást, és Prémium inicializálást?
Csináltam gyári visszaállítást is, és külön a Time Machinet is reseteltem már. A vinyót is formáztam Windowszal és utána a TV-vel is. A Prémium dolgot nem ismerem.próbáltad e már másik HDD-vel?
Sajnos nincsen másik HDD-m. Ha esetleg lenne valaki vállalkozó kedvű, aki el merné velem cserélni egy USB2-esre, akkor jelentkezzenpróbáltad már hogy ki és be kapcsolod a time machine-t?
A sok formázás-inicitaliázás miatt többször is volt ilyen.hotel mode-ot nem kapcsoltad be véletlenül?
Szerintem nem, de akkor gondolom csomó más sem működne. Egyébként (a sok hiányzó/átgondolatlan funkciót leszámítva) nincs gond.Köszi azért a tippeket. Most már tényleg szerviz lesz a vége, bár kizártnak tartom hogy bármit is tudnának ezen segíteni
-
clip086
csendes tag
Senkinek nem ajánlom, hogy LG TV-t vegyen, az enyém legalábbis egy használhatatlan FOS.
Itt leírtam mi a gondom:
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_43857-43857.html
Ez azóta is így van. Annyit vettem észre, hogy mintha a képminőséggel lenne kapcsolatban a hiba, a HD adásokat nagyobb valószínűséggel nem veszi fel.
Elkezdtem több részletben felvenni a hosszabb (és HD) adásokat (max 2 óra), ez jónak tűnt, de így is sz.r lett néha a felvétel.
Legutoljára már 1 órás felvételeket csináltam, és működni látszott.
Ami miatt most ezt írom, és k.vára kiakaszt, az az, hogy a felvétel után egyből ellenőriztem, és rendben lejátszotta mint a három részt amit felvettem. Ezután pár nap múlva. most próbálom lejátszani, és egyiket sem játssza le.
Gyűlölöm. Sosem veszek semmi LG-t többet. -
clip086
csendes tag
válasz
huncutka1029 #43858 üzenetére
Köszi a tanácsokat, kipróbálom amiket írtál.
Egyébként februári a TV, és egész eddig jól működött, most kezdte csak ezt csinálni. -
clip086
csendes tag
Sziasztok,
47LA691S típusú TV-m van, amihez vettem egy Samsung M3 1 TB-os USB3-as külső vinyót, hogy arra vegyem fel a TV-műsorokat. Azonban mostanában (elmúlt 1-2 hét) a következő jelenséget tapasztalom: felvétel után a műsor megjelenik a listában a Recorded TV menüpontban, azonban ha le akarom játszani, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
"A problem has occurred in the recording space. Do you want to delete the scheduled programme?"
Szóval egyáltalán nem tudom lejátszani. A jelenség nem mindig fordul elő, de most pl. két felvételből kettő rossz lett (kb. 3,5 órás felvételek, NFL meccs).
A vinyónak nincsen baja, Hard Disk Sentinellel végig lett tesztelve (read+write surface teszt, 100%).
Újraformázást még megpróbálom, hátha jobb lesz, persze akkor elveszik minden ami eddig rajta volt.
Mit csináljak? Mert kezd k. idegesíteni... Egy hulladék az egész LG software ami rajta, használhatatlan szemét. -
clip086
csendes tag
Sziasztok!
A DVR funkciót próbálgatom a 47LA691S tv-men, működik is jól, de jól látom, hogy nem lehet sehogy sem elnevezni a felvételeket? Magától a műsorújságból kivett címet adja neki, de pl. sportműsornál, ahol csak annyi van, hogy "NFL", eléggé zavaró
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest