- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyccon
tag
válasz
Unlimited #80062 üzenetére
Nem fogok veled vitatkozni,inkább hiszek a saját szememnek ,mint a te szavadnak.A feketének is több árnyalata van,de maradjunk annyiban,hogy nagyon hasonlít a feketére,de az lg kifejezetten szürke.A szürke és a fekete szín között pedig nagy különbség van,ha te viszont nem látod a különbséget ajánlom szemész szakember igénybevételét.
-
tyccon
tag
válasz
tigipuf #80056 üzenetére
Majd pont te fogod megmondani nekem,hogy mit csináljak! Amúgy sem fikáztam,csak elmondtam a véleményem,mert van összehasonlítási alapom,ha ez téged ilyen érzékenyen érint nagyon tudlak sajnálni.Mellékesen jegyzem meg,hogy ott vagyok a samsung topikban is,mivel van ilyen készülékem is,de soha nem fikáztam ott az lg-t.
-
tyccon
tag
válasz
pixelmester. #80013 üzenetére
Teljesen igazat adok neked,nagy csalódás ez a tv
A Samsung H6400 fényévekkel jobb,pedig az 2014 kiadás (szebb színek,gyorsabb menü,könnyebb kezelhetőség stb,illetve fekete helyett ez a szürkés szín pedig egy vicc.) Senkinek sem ajánlom,soha többé LG!
-
tyccon
tag
válasz
Unlimited #79691 üzenetére
Szia,én is ilyet vettem nemrég,többen írták problémának a lassú menüt (szerintem nem is olyan lassú) Állítsd be a tv-t a fórumban leírtak szerint,nekem csalódás egy kicsit a kép,de valószínűleg azért,mert samsunghoz van szokva a szemem
Amúgy jó kis készülék,semmi komolyabb hibáról nem tudok beszámolni (még).
-
tyccon
tag
Sziasztok,használ valaki usb-s led szalagot tv mögé? Milyen vegyek,kell oldalra,és felülre is? Köszi!
-
-
tyccon
tag
LH630V tulajok segítségét kérem: a ti készüléketekben van gamefly ikon a store-ban, illetve a tv-n tudjátok használni?
-
tyccon
tag
Sziasztok! Nem találom a Gamefly ikont a webOS menüjében,illetve máshol sem,tudnátok segíteni? Köszönöm!
-
tyccon
tag
Üdv. LH630V-hez melyik MR való,ha jól látom az utolsó az MR600?
-
tyccon
tag
Sziasztok.Egy LG 49LH630V vásárlásán gondolkodom,de szeretnék érdeklődni a smart funciók használhatóságáról,pld. a Youtube videók nem szaggatnak-e,illetve a webböngésző mennyire gördülékeny, stb.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest