- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Tegnap ujra LG tulaj lettem CX jott egy Samsung Q80 helyett igazabol webos kerdesem lenne, lg meg mindig nem tudja azt amit a samsung hogy azzal alkalmazassal indul a tv amivel kikapcsoltam? pl. plex, yt
koszi
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Kb. 3 éve írtam ide és kértem tőletek segítséget TV választásban, Azóta is nagyon szuperál a TV ami egy 50LF652V 50" 3D, a többséggel ellentétben én mai napig élvezem a 3D filmeket, de sajnos ahogy láttam az új TV-kben már nincsen...
Szeretnék újból segítséget kérni, TV-t szeretnék újítani és szeretnék maradni az LG márkánál mert mindennel megvagyok elégedve bár a webOS 2 nem túl acélos a sebességét tekintve de ez legyen a legnagyobb gond.
A jelenlegi kritériumok a TV-vel szemben:
55 col
4k HDR10Leginkább PS4 Pro és 4K HDR film tartalom miatt vásárolnám de a főbb tevékenység rajt a amédia lejátszás lenne. A keret az max. 250K Ft.
Illetve a másik kérdésem ezeknél az új UHD-s tévéknél is "félni" kell a felhősödéstől? Mert a mostani TV-men is van egy minimális.
Előre is köszi!
-
drk88
senior tag
Van valami lg oldal ahol meglehet nézni az adott frissitések mit tartalmaztak?
-
drk88
senior tag
sziasztok,
még a múltkori hdd-s kérdésnél elfelejtettem kérdezni, hogy a hdd-hez csak egy rendes kábelt adnak. A régi hdd-hez Y kábel van. 50LF652V-nél elég lesz a sima usb kábel vagy itt is az Y kábel fog kelleni? (Samsung M3 2 tb)
-
drk88
senior tag
Nem tudom, nekem pont ellenkező tapasztalatom az Aqua-ban a gariztatással eddig. Úgy volt, hogy vissza viszem a TV-t annó azt meggondoltam magam de arra is egyből válaszoltak, korrekt módon, hogy vigyem vissza és visszakapom az árát stb.. HDD cserét is szónélkül cserélték 1 hét elteltével garancia futárral ami ingyenes volt a jogos garancia kérelem miatt.
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
50LF652V viszi szépen a 2TB-os külső 2.5" hdd-t? (samsung m3-t szeretnék venni)
-
drk88
senior tag
sziasztok
a webos 2-es tv-k tudják kezelni az idx,sub,xml formátumban lévő 3d feliratot? mert nekem "felismeri" de nem jeleniti meg.
-
drk88
senior tag
válasz
blakey #65365 üzenetére
Hát lehet nekem vannak nagy igényeim de amikor kifizetek 200k-t egy TV-ért ne kelljen már elviselnem ilyesfajta jelenségeket, eddig 24-es IPS monitoron toltam az ipart lehet magasra raktam a lécet az igények terén.
Ott semmi ilyen "effekt" nem volt de nem hiszem egy foci meccs kihegyezett teszt környezet lenne.
-
drk88
senior tag
válasz
yvsmad #65362 üzenetére
1080p-s felvett foci meccs volt és ott a füvön nagyon látszodott illetve PS4 Fifa 16-ban szintén a füvön látszódik mintha "fólia" lenne a TV kijelzőjén. Film nézés közben akkor látszodik ha világos szinű háttér mozog.
Videók:
A háttérvillágítással illetve e fényerőséggel játszottam, de minnél magasabb a háttérvilágítás annál jobban előjön.
-
drk88
senior tag
-
drk88
senior tag
válasz
Black Dragon #65354 üzenetére
Azt honnan tudom kideríteni, mert én is csak ennyit tudok a TV-ről mint ami a leírásban van?
-
drk88
senior tag
válasz
Black Dragon #65351 üzenetére
-
drk88
senior tag
válasz
Croaker #65348 üzenetére
Nem tudom, hogy ez most az összes ilyen modellnél ennyire jelen van vagy én kaptam ilyet...pedig a képe baromire jó és a 3d is nagyon ütős. Nah mind1 ez van felvettem ma a boltal a kapcsolatot holnap elküldöm nekik a számlát azt visszavásárlás mert ha jól tudom akkor 7 munka napig kötelesek vissza vásárolni a terméket internetes vásárlás esetén meg 14.
-
drk88
senior tag
Vissza fogom vinni a TV-t a héten, azt adják vissza a pénzt, 200ezer forintos TV és élvezhetetlen egy gyors kamera mozgású sport műsor a TV-n az említett felhősödés vagy dirty scrren effect miatt olyan minth az egész kijelző koszos lenne nagyon sok helyen...nevetséges komolyan.
-
drk88
senior tag
dupla, bocsi
-
drk88
senior tag
Hali,
Vadi új TV-n most vettem észre, hogy olyan lenne a kép sokszor mintha koszos lenne a TV kijelzője de nem az...ez normális jelenség?
50LF652V a típusa.
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Megérkezett a TV 50LF652V eddig nagyon király.
Kérdésem az lenne, tudok valahogy PC-n megosztott mappából filmet nézni? Mert leírást azt nem adtak hozzá amiben le lenne irva mit hogyan..
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Ezt a TV-t néztem ki: [link]
Vélemény?
Előre is köszi
Annyira nem vagyok otthon a TV-k világában. Amire használnám média lejátszóként filmezésre meg PS4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest