- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sa79
csendes tag
válasz
sabrinho #103680 üzenetére
OK! Akkor szerintem van megoldás.
Lefuttatod az automatikus csatornakeresést a megfelelő beállításokkal.
Ha ez megvan, akkor a "Kábel"-t átállítod "Műhold"-ra és így aktívvá válik a csatorna import/export. Kimented egy pendrive-ra. Valamilyen programmal megszerkeszted számítógépen, van többféle is.
Ha ez megvan, akkor újra "Műhold"-ra állítod és importálod.
Ezenkívül érdemes a csatorna frissítést kikapcsolni.
Nekem működik, így tökéletesen. -
törölt tag
-
benjoe1
aktív tag
válasz
sabrinho #86505 üzenetére
Nekem is hasonló gondom van 43UJ701V tv-vel és UPC mediacard párossal.
Tényleg olvasom a fórumot, de nem találok megoldást a csatornasorrend módosítására. A linkelt youtube webos 3.0 csatorna lista szerkesztéshez képest nálam nincs olyan funkció, hogy megcseréljek két csatornát, csak a kihagyás és a zárolás funckió látható. Az usb-re mentés menüje sem jelenik meg nálam, így nem tudom a chansort programot se használni (pendrive és mobil hdd használatánál sem jelenik meg).
Úgy látom, nem vagyok egyedül.
Talán a csatorna hangolásnál kellene másképp állítani valamit?
A csatornalista frissítése ki van kapcsolva a csatorna hangolása menüben a hangolás elindítása előtt.
Csatorna hangolásnál először kiválasztom, hogy kábel, utána UPC mint szolgáltató, csak digitális keresés és ennyi.
Amúgy a szoftver frissítés mindig ilyen lassú? 29%-nál jár, és már elég régóta települ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest