- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
V.Stryker #76455 üzenetére
Az ugyancsak 2016-os 49LH630-ról tudok nyilatkozni, nekünk az van. De szerintem hasonló lehet a 6047-es is. Itt írtam is egy hosszabb beszámolót róla.
A menü néha be-belassul (leginkább a részletes beállításoknál, meg a csatornalistánál, ha először nyitjuk meg őket), de összességében nem zavaró. Meg aztán pár nap/hét után úgysem fogsz állandóan a menüben mászkálni. A sűrűn használt funkciókat belövöd, aztán tolod neki. Ennyi. Nálunk a multitask-ban bent van a legsűrűbben használt 3-4 funkció/app/bemenet, és azok között váltogatunk a "Recent" gombbal. Ha meg más kell, akkor előhívom a fömenüt, és azt is úgy rendezem, ahogy csak a kedvem tartja. És ami még nagyon fontos: Kb. egy hónap alatt egy fagyást sem produkált a TV. Ennek kifejezetten örülök.
A Smart Remote nekünk nem hiányzik, kényelmesen használható anélkül is a TV. Ha esetleg mégis kellene a mutogatás, scrollozás, stb., akkor meg van pár nagyon jó mobilalkalmazás, ami teljes mértékben kiváltja az okostávot, sőt, még testre is szabható. Erről is írtam a fenti beszámolóban. De akár használhatsz vezeték nélküli egeret is, vagy akár tapipados billenytűzetet.
Ha meg kiterjedt okosfunkciókra vágysz, akkor rendelni kell keletről egy s905-ös, 2/16 gigás Androidos/Linuxos box-ot, 30-40 dollár környékén. Az még évekig le fogja nyomni az összes okostv rendszert, funkciókban, kezelhetőségben, sebességben, bővíthetőségben, mindenben.
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #76455 üzenetére
A menü csak addig fontos, amíg beüzemeled, de valamelyik üzletben érdemes kipróbálni. A Magic R. inkább csak a Smart menühöz hasznos, de pl. van még tavalyi 32LF632V, ami támogatja, de egy usb vevős egér is jól használható helyette. Nekem van MR, de inkább egy sima távot használok. Még szerintem egy 32LF5800 vagy 580V is jó lehet, ezeken még az egyszerűbb Netcast menü van, és a nagyobb üzletekben még lehet hogy van belőle helyileg, ha online nem is jelzik.
Samsungból most csak eggyel alsóbb kategóriásat találsz(5-ös). Egyik ismerős lecserélte a 6 éves LG 32LH3000-est egy Samsung 32J4000-esre, és az új tévé oldalról rendesen elveszti a színeket. Kénytelen csak szemből nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest