- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Visszavittem, szerdán hozok egy LG 47LD750-et
Nagyon meggyőző a képe, meg 200Hz-es!!!LG-nél a csúcskategória LCD-ben!Nem érdemes edgelit led tv-t venni.Igazi led kell, mert nem szebb a képe!Hiába dobálóznak 3millió dinamikus kontraszttal, semmi értelme!Nem is érdemes din kontraszttal használni a tv-t.Legalábbis HD-nál nagyon nem
SZVSZ
-
törölt tag
Megvettem az LG 42LE5300-at, pénteken legkésőbb megyek érte
Samukat nagyon nem ajánlják, mert szarok a dvb-t tunerei.LG-ben van jelerősség mérő is, samukban nincs.Engem meggyőzött.Ja ugye remélem tudod, hogy a samu c6000 olyan mint egy tükör.Kikapcsolva meg is tudod magad benne fésülni
Felkapcsolod a lámpát, látszik benne minden, mint egy tükör.Még a színek is lol!LG-nél csak nagyon picit olyan mint egy tükör, minimálisan.Hát ennyi.Engem meggyőzött.Nem is értem, mér nyomják ennyire a Samukat...Relatív kinek mi jön be.De egy tv ne viselkedjen tükörként!!
-
törölt tag
Azért mindent ne akarjál már
Szerintem nem pendriveról fogsz filmeket nézni, hanem gondolom PC-ről.Már annak is örülni kell, hogy egyáltalán viszi az mkv filmeket.Amúgy magát a tv-t milyennek találtad?Szerintem nagyon szép képe van.Mivel a házimozim is LG, ezért kéne mellé egy LG tv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max