Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
HellGreg #101457 üzenetére
1. hogy lehet megszüntetni a halvány világos sávokat sötét képernyőn, és a hirtelen fényváltozásokat? Nagyon idegesítő... Plexen keresztül néztem GoT-ot UHD-ban, és voltak jelenetek amik undorítóak voltak, kéminőségileg. - Loca Dimming (Helyi sötétítés) kikapcsolása
2. Universal Media Serverről nem lehet UHD filmet megosztani? Egyszerűen nem látja a TV, míg a FHD filmet igen. - beállítási gond is lehet, ha nem sikerül akkor ott a Serviio, Plex, Emby. -
blakey
titán
válasz
Gontart #101417 üzenetére
Fentiek alapján kérdezem, milyen alternatívák vannak még, hogy esetlegesen elkerüljem az egyenkénti átkonvertálást? - elkerülöd az olyan anyagokat, külső lejátszót használsz…
Valamint nem tájékozodott-e esetleg arról valaki, hogy az LG ezt a hibát orvosolni fogja-e egy frissitéssel, mielőtt konvertáló üzemet csinálok a szobámból? - nem valószínű, hogy utólag belekerül a DTS valamilyen frissítéssel, tavalyi LG modellek voltak az utolsó DTS-t támogató TV-k. -
blakey
titán
válasz
royal63 #101372 üzenetére
A Serviio ezeknek az egyszerűsített változata és DLNA szeerverként működik, tehát pl. ugyanúgy rebdszerezi a fájlokat ahogy a Plex vagy az Emby, de csak egy bélyegképed leszm nincs leírás, meg értékelés, stb, DLNA-n érhető el az eszköz saját lejátszójával. Ugyanúgy megjegyzi, hogy hol tartottál, mit néztél meg, stb.
(#101363) TeeJay
Az UMS egy egyszerű DLNA elérésre szolgáló szerver, semmi több, az említett szerverek sokkal többek nála. Ettől függetlenül jó az UMS is, ha valakinek az a fajta elérés elegendő, de a többit már jobbnak találom és bármilyen eszközön, bárhonnan elérhető, nézhető, hallgatható. Természetesen mindenki meg tudja itélni, hogy mire van szüksége. -
blakey
titán
válasz
royal63 #101370 üzenetére
Plex vagy Emby egy hálózati szerver/kliens páros, lesz egy jól rendszerezett hálózati adatbázisod amit bárhonnan könnyen elérsz, olyasmi, mit a Netflix, HBO GO, stb, csak a saját adatbázisodat is tudod ezzel használni. Otthoni stream szolgáltatás csak épp sokkal korábban volt elérhető mint a ma népszerű szolgáltatások.
-
blakey
titán
válasz
royal63 #101368 üzenetére
Nem értem, ti nem "kerestek a neten" vagy itt a fórumon? A fórumon is van topikja.
Innen lehet letölteni a szervert, a klienst meg általában az adott eszközön. A Plex vagy Emby, egy külön lejátszó az eszközön belül.
Nem küldök semmit, sehonnan, egyenesen az adott eszközön indítom a programot és ott választom ki a lejátszandót. -
blakey
titán
válasz
TeeJay #101247 üzenetére
Ez van, ha annyira tuti lenne a VA panel akkor minden LG TV már azt kapná - ugyanezt el lehet mondani a Samsungnál is, azaz ha ennyire tuti lenne az IPS akkor már minden TV-jük olyan panellel szerelt lenne.
Azt tudnod kell, hogy az LG az IPS mellett tette le a voksát, a Samsung a VA panel mellett, a többi gyártó mindkettőt alkalmazza illetve, hogy ne menjünk messze, az LG az 502, 60" éa 70"-os készülékeu VA panelesek és ugyanazon szérián belül viszont jól láthatóak a különbségek.
Az LG az OLED mellett döntőtt, a Samsung erről lemaradt, elkezdte az amúgy LCD-jüket QLED-nek nevezni, mi ez ha nem "háború", ez folyamatos, egymás közötti versengés. Persze lesz mikroled, stb, de most ez van.
A Sony, Philips, Panasonic mindkét panelt alkalmazza és bizony a VA paneles készülékeik rendre jobbak, bár a Philips is korábban részt vett az LG mellett az IPS fejlesztésében, tehát náluk több IPS van de azért használják a VA-t.
Nézd meg a világ szaksajtóit, ahol sokféle TV előfordul és mindegyiket kalibrálják, ott milyen eredmények és vélemények születnek. Egyértelmű a VA főlénye, jobb, de hangsúlyozom, hogy az IPS is tud nagyon jó lenni, de nem szebbek a színei. Neked jobban teszik, jobban bejön, ez előfordul, nekem is volt olyan IPS TV-m ami tetszett és jobban, mint egy másik, történetesen VA-paneles TV, de a színei nem voltak szebbek, az összkép volt jobban tetsző.
-
blakey
titán
válasz
TeeJay #101236 üzenetére
A monitorok kijelzőjét ne hasonlítsd a TV-k kijelzőjéhez, a telefonok/tabletek kijelzőjét se hasonlítsd a monitorhoz vagy TV-hez. Több, mint 30 lapos TV (LCD (IPS, VA), plazma és OLED) után kimerem jelenteni, hogy mindegyik gyakorlatilag tökéletesre kalibrálható, azaz a színek nem lesznek szebbek, pontosabbak lehetnek a technologiából adodóan illetve a jobb kontraszt miatt sokkal kellemesebb hatás érhető el.
Az IPS is tud nagyon jó is lenni, nekem is volt rá példám, képet is tettem be, de a színei ugyanolyanok voltak, mint a VA panelesen, igaz én be tudom állítani a TV-ket.
Ha nem tudsz valamit beállítani az nem jelenti azt, hogy sz@r. A kalibrálás is egy szakma, ahogy a hentes is. Én sem állok neki disznót vágni majd azt írom, hogy sz@r a disznó, mert nem sikerült jól a vágás, pedig nem, én vagyok béna hozzá. -
blakey
titán
válasz
Technoman #101164 üzenetére
Azért a Samsungoknak sincs gondjuk a megjelenítéssel. Ne az előre beállított profilokkal hasonlítgasd őket. Normálisan beállítható gyakorlatilag az összes ma kapható TV. Az LG ugye inkább IPS-t használ és egyes méretek (50-60-70") esetében alkalmaz VA panelt viszont, hogy milyen egy igazán jó VA panelhez képest azt csak akkor tudod meg ha személyesen látod. Az AS640 egy jó TV volt de nem kimagasló. A méret miatt mindenképp érdemes személyesen megnézni a TV-t, mert ha nincs különösebb, zavaró bevilágítás akkor egy jó cucc lehet. Persze az igazi egy OLED lenne.
-
blakey
titán
válasz
OPiiPO #101084 üzenetére
Nekem volt Edge LED-es Nano TV-m, képekkel is illusztráltam (ebben a topikban is), hogy bizony a Direct LED-es TV-k is megirigyelhetnék a homogénitást illetve minden szempontból rendben volt. Nem törvényszerű, hogy sz@r az Edge LED, ahogy az sem, hogy jó a Direct LED. Mondjuk nekem már LCD sem kéne.
-
blakey
titán
Azért hozzátenném, hogy a nanocellás TV-k a közép- és felsőkategóriában jó cuccok és jobbak a hagyományos IPS-nél, volt vele tapasztalatom. Alsó kategóriában nem tudom milyen a nanocellás TV. Tehát ha van egy jó nanocellás TV akkor mindenképp jobb a hagyományos IPS-nél. Úgy is érzékelhető ha nincsenek egymás mellett.
-
blakey
titán
válasz
tothjozsi96 #100981 üzenetére
Cable IN kell neked, azaz kell egy átalakítő, a "csavaros" csatlakozás műholdhoz való.
-
blakey
titán
válasz
Rasnac #100621 üzenetére
Tökéletesen értem, hogy mit válaszoltál és mindig azt írod, hogy ki van kapcsolva, de biztos vagy benne? Nem elég 1 bemeneten és 1 színprofilnál megcsináálni és pl. a youtube is küln bemenetnek számít ahol szintén be kell állítani a dolgokat. Az ilyen "ha sötétebb a kép akkor az a sáv világosabb." tipikusan valamelyik képjavító anomáliája, pl. LD esetében ilyen.
Azthittem ez a NanoCell lesz a jó választás. - a nanocella egy külön réteg és nem egy új LCD panel. Egyáltalán nem rossz dolog, de belépőszinten nem tudom, hogy mit várunk bármitől is, az a csoda ha kiválóan teljesít nem az, hogy sz@r. -
blakey
titán
Látom, hogy nem tudjátok értelmezni a képeket, az elmúlt több év hsz-eit, LCD-nél bármi előjöhet, nem kell ahhoz VA vagy IPS, EDGE vagy Direct LED, bármi előfordulhat. EDGE LED-es is lehet homogén ahogy a Direct LED is inhomogén. Az LCD betegségei minden paneltípuson és háttérvilágításon megjelenhet. Mindig az adott példány a mérvadó, nekem volt hibátlan, EDGE LED-es LG-m, itt a topikban is linkeltem néhányszor a képet, volt Direct LED-esem is ami szintén jó volt, de soha nem azt nézem, hogy helyi sötétítéssel milyen a kép vagy, hogy milyen a háttérvilágítás, az volt a lényeg, hogy LD nélkül minél homogénebb legyen a megjelenítés és javaslom, hogy mindig ez legyen szem előtt, ez legyen a szempont.
-
blakey
titán
válasz
Rasnac #100610 üzenetére
A 800e-s TV is ugyanilyen. LCD esetében ritka a homogénítás, nagyjából az elmúlt 2 évben már gyengébbek az LCD-k, olyan szinten tartják, hogy két táborra osztja a felhasználókat, tetszik vagy nem, utóbbinak ott van pl. az OLED, az sem tökéletes de 100X jobb egy LCD-nél. Azt nem árt tudnod, hogy minden bemeneten külön be kell állítani a színprofilt illetve külön van az SDR és a HDR is valamint utóbbi esetében az is külön van, hogy Dolby Vision, HDR10 vagy HLG, bár utóbbira a HDR10 beállítások érvényesülnek. Tehát ha HDR-nél pl. változik a fény vagy a "fekete" akkor ott be van kapcsolva a dinamikus kontraszt és/vagy a helyi sötétítés. Ha nem értesz a beállításokhoz illetve ennyire zavar valamilyen kép anomália akkor dobozból kivéve neked az OLED a megfelelő, ott ilyen meglepetés nem fog érni. Értem, hogy zavaró, de sokkal többet kéne olvasnod a beállításokkal kapcsolatban, hogy minél jobban be tudd állítani a TV-det. Elnézve a képeket, szerintem sokat javulhat egy jó beállítással, a fotó sokat világosít de azért nagyjából látható, hogy milyen eredmény születhet.
-
blakey
titán
válasz
szoszito #100586 üzenetére
Vettem egy LG 43UM7450PLA tv-t, ami elvileg rendelkezik felvétel funkcióval. A rádugott külső meghajtót érzékeli is, csak ha megnyomom hosszan a piros gombot a Magic távirányítón azt írja, hogy nem megfelelő a jel. Telekom setopboxom van. - saját tunerén keresztül képes a rögzítésre, T-s boxod van így maximum azt használhatod rogzítésre, a TV-t nem.
A másik kérdés meg a ingyen fogható adókra vonatkozik. Autómatikus keresés/hangolás egyet sem talál. Kell hozzá antenna? - szerinted? Persze, hogy kell antenna, anélkül semmit nem fog találni. -
blakey
titán
Pendrive-ot ne hasonlítsátok a HDD, SSD-hez, nem biztos, hogy a 256-os pendrive-ot szereti az adott eszköz, próba után meglesz a válasz.
-
blakey
titán
válasz
Leslie1966 #100477 üzenetére
Pedig ha a kontrasztot felhúzod 90-100 közé és a háttérvilágítást 35-40 közé akkor jobb képet kaphatsz a jelenleginél.
-
-
blakey
titán
válasz
seralevente #99774 üzenetére
C9 OLED, azért az LCD közelében sincs az OLED-nek, bármennyire is csúcs LCD-ről lenne szó.
-
blakey
titán
válasz
AxBattler #99628 üzenetére
A CX OLED-ekről szóló tesztek mostanában kerülnek ki és attól "hangos" az OLED topik, hogy többet vártak az idei modelltől ráadásul a tavalyi C9-hez képest sok tekíntetben visszalépésnek számít, ezek után valószínűleg a többi modell esetében sem lesz jobb a helyzet, mondjuk ahol nem volt HDMI 2.1 és idén lesz az előrelépésnek számít.
-
blakey
titán
válasz
Sefter #99625 üzenetére
Nem a 12 vs. 10 bit, a 2019-es modellhez képest az idei visszalépés, ha a felsőkategóriában nem lépnek előre, nem kapja meg a teljes támogatást akkor nem számíthatunk semmi jóra a többi készülék esetében sem, de a másik probléma, hogy LG-nél is "dobták" a DTS támogatást, legalábbis szintén CX-nél.
Ez mind visszalépés. Nem mintha DTS mélkül ne lehetne élni, de na… 2017-ben még volt USB 3.0, most ezek hol vannak? Persze USB 3.0 nélkül is együtt lehet élni.
(#99626) Sgt. Chris
Természetesen lehet eltérés, két eltérő évjárat, más panel és a szoftverek is különbözőek, a beállításokra is figyelni, kell, mert az is eltérő eredményeket produkálhat. Próbáld meg mindkettő úgy beállítani, hogy szemre hasonlóak legyenek, ne értékek alapján hasonlítsd össze, mert az valószínűleg nem lesz jó. -
blakey
titán
válasz
Croft-21 #99612 üzenetére
Hiába 8-as sorozat, annak is a legallja illetve nem ugyanaz, mint az egyel vagy kettővel előtti modell esetében. Alsóbb kategóriás, bár a nanocella szerintem sokat dob az IPS-en de csak akkor ha jól alkalmazzák. Pl. SJ810v-nél jól működött, SK8500-nál is de az SM szériánál talán a 8600-as az ami már jónak nevezhető.
-
blakey
titán
válasz
undercover #99601 üzenetére
Visszafelé fejlődnek, legalábbis pl. az CX OLED, pl. márnem tudja a DTS-t, valószínűleg az LCD-k is erre a sorsra jutnak.
-
blakey
titán
válasz
BeriHampeR #99463 üzenetére
Local Dimming/Helyi sötétítés kikapcsolása.
-
blakey
titán
A wifi kapcsolatot lehet azért nem találja, mert a csatornaválasztási lehetőség a routernél AUTO-ra van állítva és olyan csatornára ugrik amit a TV nem ismer, fix csatornákat kell használni, 2,4GHz-en 1-11 között, 5GHz-en 36-48 között, jellemzően ezeket a csatornákat minden eszköz ismeri és nem lehet olyan, hogy nem is látja, ha valóban nem látja akkor lehet router vagy kliens hiba. Szerintem a hálózati résszel van gond nálad és semmi baja a TV-nek, de te tudod. A helyedben normálisan rendbe raknám a hálózatot. a kurzor azért tűnhet el, mert épp érzékel valamilyen netet de nem tudja gyorsan "tudomásul venni", ezért minden energiáját arra öszpontosítja, hogy megtalálja a netet. esetleg azt is megnézheted, hogy nincs-e ipv6-ban a router ami hálózati hibát generál a TV-nél, de a kábelt is megnézheted.
-
blakey
titán
Internet, azaz router nélkül próbáld ki, tehát a router legyen kikapcsolva, ha úgy működik akkor inkább a routernél keresném a hibát. Az MR kapcsolatát a Wifi (akkor is ha a TV nem használja) bezavarhat. Szerintem előzőleg sem volt alaplap-hibás, csak úgy jól hangzik és mint kiderült átmeneti volt a javítás.
-
blakey
titán
A nanocella csak egy réteg a panel előtt, nem okoz semmit. Sokaknak van, kikapcsolt local dimmingel is jobb, nem attól sz@r, mert nanocellás hanem attól, hogy hanyag munkát végeztek, nanocella nélkül is sz@r lenne. Veszel egy felsőkategóriás nanocellás TV-t és nem tapasztalsz ilyen hibákat, a jelenlegi 8-as széria belépő nanocellás modellek és hanyagul vannak összerakva, talán a 8600-as már egész jó, 9-es szériák meg teljesen jók. 8200-asokról olvasni ilyen hibákat. Nekem csak jó nanocellás eszközökkel vilt dolgom
-
blakey
titán
válasz
mobilizmo #99284 üzenetére
Bizony képes smb-n is, de az LG-s app http-n kommunikál. Szerver azért kell, mert az végez minden munkát, feliratot tölt le, borítót ad hozzá, rendszerezi, azaz kezeli a cuccokat. Próbáld ki mielőtt ilyen módon írod, hogy neked nem kell, pont olyan mint amikor a gyerek közli, hogy nem szereti pedig még nem is evett belőle.
Ettől függetlenül lehet, hogy neked nincs rá igényed az igényes és profi lejátszásra, nekem pl. van, ezért sem használom pl. a TV-ket mint lejátszót.
Te kérdeztél, mi válaszoltunk, a beépített lejatszónál többet tud.
A VPN egy másik dolog, azt ne keverjük ide. -
blakey
titán
válasz
mobilizmo #99276 üzenetére
Bizonyos szempontból jobb a gyári lejátszónál. a gyári lejátszó hálózatról csak a DLNA-t ismeri, a Plex meg nem DLNA-n keresztül kommunikál ezáltal jobb a lejátszás. Aki hálózati lejátszásban gondolkodik annak nagyon jó alternatíva a Plex/Emby. Rendszerezett, folyamatosan karbantartott könyvtára lesz, minden jelölve, stb. Évek óta használom adatbázisnak és különböző lejátszókkal használom, pl. Kodi, MrMC, Infuse és természetesen a saját klienseikkel is. Előnyük még, hogy akár a világ másik végéről is tudod nézni a NAS-odon lévő tartalmakat.
-
blakey
titán
Ez mind beállítás és hálózat kérdése, a NAS-omon mindkét szerver fent van, Plex és Emby, Emby többnyire csak a DLNA elérés miatt, mert van ahol csak úgy érhető el, az Emby DLNA része minimális fogyasztással bír, Plex sokkal több RAM-ot igényel, feleslegesen, egyébként nagyon hasonló a két szerver/kliens viszont a Plex jobban kezeli a feliratokat, több rendszerre optimalizást, stb. Sajnos vagy sem, de azt vagyok kénytelen használni és hibátlanul teljesít. Emby sokkal többet hibázik (vagy nincs találat) borítók és címek viszonylatában, feliratok kezelése nem a legjobb, bosszantó az Emby Premier "nyomulása" viszont maga a rendszer gyorsabb. Összeségében a Plex még mindig jobban átgondolt és több évnyi előnye miatt még mindig több platformon érhető el.
-
blakey
titán
válasz
LiteCross91 #99267 üzenetére
Sokan használják, használjuk, igaz én adatbázisnak, a lejátszók Kodit, Infuse-t használnak Plex adatbázissal, de van egy-két eszköz, TV, Blu-ray lejátszó ahol a Plex kliens működik.
-
blakey
titán
válasz
LiteCross91 #99172 üzenetére
A kliensen be tudod állítani? Nem használom ezeket a klienseket de megnézem.
-
blakey
titán
válasz
LiteCross91 #99170 üzenetére
Akkor nálad felejtős. A TV-n nálam a Plex és az Emby telepítve van tesztelés miatt, Plex egyszerűbben működik de az Emby-vel sincs semmi gond, gondolom régi készülékeken az Emby nem teljesen optimalizált.
-
blakey
titán
válasz
LiteCross91 #99168 üzenetére
Az Emby egy "másik Plex", hasonlóan működik, újabb, más felülettel, más hibákkal amik lehet, hogy LG-n nem jelentkeznek, nekem mindkettő fut a NAS-on, az Emby DLNA-ját használom, mert a Plex-é "RAM-zabáló". Plex adatbázis-kezelésben egy picit jobb, gyorsabb, pontosabb, Emby rugalmasabban kezeli a dolgokat.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
castiels #99027 üzenetére
Nem tudom, 4 vagy 5 éve jelen van az RGBW, eleinte lehetett tudni, hogy melyik milyen de most csak akkor ha közelről megnézzük. Displayspecifications oldalán nem szerepel, tehát ugye lehet ilyen is meg olyan is. Korábban azon is ment a "lovaglás", hogy valós 10 bites a panel vagy 8bit+FRC, manapság más az utóbbi a gyakori és általános használat mellett nem venni észre a különbséget.
Most megnéztem és pl. a 49UM7400-nál feltűntetik, fene tudja, hogy mi miért van, az a biztos ha közelről megnézed. -
blakey
titán
válasz
saltanus #99025 üzenetére
Meg kell kérdezni a megfelelő topikban. Ott lehet, hogy kép alapján is tudják a pontos diagnózist.
ui.: közben látom, hogy feltetted ott a kérdést, amúgy nagyon helyesen, mert odavaló. -
blakey
titán
Nos, vártam, hogy ezt írd, ezért válaszolok.
Semmilyen szinten nem kell megmagyaráznod, a 3840 pixel ott van, ha ezt alpixelekre bontod akkor mindegyik pixelből 960 van, tehát 960R, 960G, 960B, 960W. Abból indulsz ki, hogy az RGB a tökéletes UHD, de ezt miből gondolod? Azért mert a többi gyártó így tesz vagy korábban ez volt a szokás? Kérlek ne próbáld megmagyarázni, mert tökéletesen értem de nem jól vázolod fel a témát, nem úgy közelíted meg ahogy kéne, rossz szavakat használsz amikor azt mondod, hogy nem valós 4K az RGBW, valós az csak másként és ebben az esetben az RGB-hez képest értendő, értelmezhető, hogy nem az lenne, de azt is lehetne állítani, hogy az RGB nem valós 4K az RGBW-hez képest.
Egyébként nem szkanderozunk csak csak te érzed úgy.(#99023) saltanus
Szerintem javítható, de a panelcsere miatt már nem éri meg. -
blakey
titán
Rengeteg tesztábrát nézek, mert lejátszókat tesztelgetek, nem hasal el olyan szinten mint gondolnád, megvan a 3840 pixel is, teljesen mindegy, hogy 3-al vagy 4-el osztod, a szorzatuk ugyanannyi, de természetesen sz@rásig lehet boncolgatni és elemezgetni, az eredmény fontos és megvan a 3840 össz pixelszám. Az 1920 pixel is ugyanúgy megvan.
Pl.: teljesen mindegy, hogy 1500 lépésből vagy 1400-ból teszel meg 1 km-t, mindkét esetben megvan az 1 km. -
blakey
titán
Az RGBW is 4K csak 1 pixel nem 3 alpixelből áll hanem 4-ből, tehát a 2160p mindenképp megvan. A "W"-nek köszönhetően sokkal jobb a fehér. Ha nagyon közel ülünk és türelmesen vizslatunk egy képet akkor lehet, hogy észreveszünk apró eltéréseket 1-1 árnyalatban de valójában tényleg nem veszel észre semmit. Nem érzem rossznak az RGBW-t, persze ha a mögötte lévő elektronika megfelelő illetve a panel előtti rétegek is jól működnek, eltérő esetben gondot okozhat.
-
blakey
titán
válasz
eastsider #98971 üzenetére
Vodafone (UPC) kábelen nem minden készüléken lesz elérhető a nézőkép, ezzel kár foglalkozni, sok TV-n kipróbáltam, Panasonicon volt, LG-ken nem volt, Sony-n meg a háttérben megy, ott a Guide áttetsző, Samsungon sem volt nézőkép. Ahol az ablakos megoldások vannak eléggé kérdéses a működés, de előfordul olyan késülék ahol működik. Nálam jelenleg egyik TV-men sincs, rendszertől függetlenül, egyébként kártya nélkül van, tehát valami összefüggés lehet a kártya és a TV tunere között.
-
blakey
titán
válasz
zsocca81 #98919 üzenetére
Te is el tudod olvasni az LG honlapján, egyelőre:
1. Improvement
1) fix that playback doesn't work when setting YouTube speed to such as x2
2. Applicable model list
OLED65W8PLA
OLED77W8PLA
OLED65G8PLA
OLED55E8PLA
OLED65E8PLA
OLED55E8LLA
OLED65E8LLA
OLED55C8PLA
OLED65C8PLA
OLED55C8LLA
OLED65C8LLA
OLED77C8LLA -
blakey
titán
válasz
csodavas #98893 üzenetére
OLED-nél is előjönnek érdekes dolgok, ennyire nem egyértelmű manapság, hogy mit vegyünk. Bár én OLED-et szeretnék venni és reménykedek, hogy nem lesz vele gond. Ott is lehet sávosodás, foltosodás, viszont felhősődés, bevilágítás nem lesz. Pixelhibák is előfordulnak, stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest