- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahjana
tag
ok köszi
sajna ezt a részét nem vágom.
Ezek szerint akkor ha filmlejátszáshoz használom akkor csak a DLNA jön szóba.
Ahhoz viszont NASt kell a routerhez kötnöm.
Ebben az esetben viszont kell vennem hozzá WIFI sticket az lm620 hoz, vagy a DLNA az megy anélkül is?
ha igen akkor milyen hatótávolsága van ennek? A tv mellé kell tenni a nast vagy lehet a szomszéd szobában?
THX -
olahjana
tag
Sziasztok
Érdeklődnék LM620al kapcsolatban.
A terv az hogy a modem után tennék routert, arra pedig egy mobil winyót. Viszont a torrentezést is meg kellene oldanom, ezért PCről is el kellene érnem a modemet.PL wifin. PCn letölteném, feliratot keresek hozzá és utána áttölteném erre a mobil winyóra, hogy elérhető legyen minden TVről, médialejátszóról
1.: ha a modem után teszek egy wifi routert amire ráteszek egy 2,5''os külső winyót akkor azt a TV-n hogy tudom majd elérni?
2.: ha ezt esetleg UTP kábellel oldanám meg akkor is fogja látni és le tud majd játszani róla mindent? Felirtattal együtt?
3.: Gondolkodtam NASon is de arról állítólag nem eszi meg a feliratot.
4.:van valami olyan router amit ajánlani tudtok? Olyan lenne jó ami árammal is ellátja a winyót,de le is kapcsolja ha nincs adatforgalom. Ne adj isten kezeli a torrent le és feltöltéseket is egy Wifis eléréssel.
5.: az lm620 állítólag csak 50hz. Ez igaz? ez mennyire zavaró? Ha csak 50 hz akkor az LM3400 mivel rosszabb?
6.: a sorfrissítése az lm620nak csak 300 sor. ez igaz? és mennyire zavaró?
Köszi a válaszokat. Nem bánom ha többen is válaszoltok. -
olahjana
tag
Sziasztok
Probalta valaki az lm sorozatot ugy hogy dlna-n keresztul vagy kabelen lejatsza a filmeket felirattal egyutt? Mert az lw sorozattal allitolag van ilyen bibi dlna-n.
Igazabol ha az lm mellett dontok ez lenne a donto ok. Nasrol szeretnem megtaalni anyaggal.
Koszi -
olahjana
tag
sorry lejárt
létezik hogy a tavalyicsúcs lw980 ennyire vacak? vagy én néztem el valamit? esetleg beallitasi gondok vannak?
koszi -
olahjana
tag
az lw980t ről van valakinek tapasztalata? ahogy láttam kapott hideget meleget., viszont egy arbaan lehetne venni az lw650nel es lm620al. nagy a dilemma...
igaz az hogy ezek nem tudják lejátszani a feliratokat dlna-n vagy wifin keresztül? -
olahjana
tag
Sziasztok
a nanoLED miert jo?
Es miert esznek azok a tv-k 2x annyit? gondolok ott pl 55LW980T tipusra -
olahjana
tag
Sziasztok
Tv-t vennék és az idei lm620 és a tavalyi lw széria között vacilálok.
A tavalyinál is vannak ilyen bevilágítási problémák amikről fentebb szó esik?
3Dben gondolom nincs differencia, a 2D képe meg állítólag a tavalyinak jobb.
Nekem ami kell az hogy nagy legyen, DLNA a NAS miatt (ennek tudja valaki a hatótávolságát aki próbálta milyen messze lehet egymástól?)
szóval LM620 LW5590, LW650 vagy esetleg LW470
szóval az ár igen lényeges mert ha egy mód van rá akkor inkább 55'' és alacsonyabb tudasszint, hisz a smart része annyira nem izgat, csak a medialejátszója
köszi a véleményeket. Minél több annál jobb -
olahjana
tag
Helló
LM620 vagy az LW szeriához lehet billentyűzetet társítani? Logitech dinovo bluetooth bill. USB stickkel.
Thx -
olahjana
tag
-
olahjana
tag
válasz
#75912448 #14444 üzenetére
hi
sajna az 55lw650 outletben 320 2 év garral + lehet rá biztositast kötni évi 5000 körül (elektrooutlet), az 55LM620 meg netes boltban 330 jelenleg 2 év gari. az igaz hogy alm sorozat már tudja a DTSt?
illetve ezekhez ha veszek egy wifi csatit, akkor egy központi winyóról tud lejátszani is?
Mert a terv az lenne hogy valami olyan wifi routert vennék amire lehet kis notiwinyót tenni USB csatival. (ilyen van? ez lehetséges?)
szintén wifin pcről meg menne a torrent szintén erre a winyóra áttöltve.
tud ilyet valaki ami ezt tudja?
köszi -
olahjana
tag
Sziasztok
TV vásárlás előtt állok.
3 tv van jelenleg a pakliban de nem tom melyik a legjobb. Ezek durván 1 árban vannak. +-10%
55LM620
55LW5590
55LW650S
De az ára miatt (-50000HUF) szóba jönne az 55LW470 vagy 55lw 570 is.
Net csak azért kellene rá mert akkor miért ne, egyszerűbb a frissítés, stb.
Ami a lényeg a 2D 3D képminőség.melyik a legjobb választás? eddig úgy fest hogy a 620 a DTS meg a 2012es kiadás miatt, de sok jót rosszat is hallottam mindről
Várnám a tapasztaltabbak észrtevételeit
Köszi -
olahjana
tag
üdv tud esetleg valaki segíteni?
3D tv vétel előtt állok. a kérdésem az lenne, hogy jó-e az amit kinéztem vagy ki mit ajánl:
55LW4500as típus.
LED azért mert kevesebbet eszik, meg neteznék is rajta,.
Azért nem smart mert akkor már inkább az árkülömbözetből veszek rá egy HTPC-t.
Durván 260000 lenne outletes 2 év garival.
Mennyire jó választás ez?
mi az amire ezeknél oda kell figyelni? képminőségre tetszett, de alkalom adtán esetleg valami Gamét is kipróbálnék 3dben, stb.
köszi a tanácsokat -
olahjana
tag
üdv
3D tv vétel előtt állok. a kérdésem az lenne, hogy jó-e az amit kinéztem vagy ki mit ajánl:
55LW4500as típus.
LED azért mert kevesebbet eszik, meg neteznék is rajta,.
Azért nem smart mert akkor már inkább az árkülömbözetből veszek rá egy HTPC-t.
Durván 260000 lenne outletes 2 év garival.
Mennyire jó választás ez?
mi az amire ezeknél oda kell figyelni? képminőségre tetszett, de alkalom adtán esetleg valami Gamét is kipróbálnék 3dben, stb.
köszi a tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest