- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Nincsmit.
Ja és a 4120B sem tud RW-n booktype-ot állítani. Csak a DVD+R és a DVD+R DL lemezekné. -
arpeen2
senior tag
Hát ezt most sem alátámasztani sem megcáfolni nemtom
De sajnos még ez nem annyira aktuális sztem ilyen lemez árak mellett. Ráadásul én max cd-t írok több menetben, de aztis csak ritkán. Mire eljön az az idő (árban) hogy megérje adat lemeznek megírni egy kétrétegűt addigra sztem ezek a dolgok is letisztázódnak és kiforrnak.
Ui: Azért nem értem a teóriádat mert az 1. réteg a lemez belsejétől megy a külseje felé a 2. réteg viszont kívül kezdődik és a lemez közepe felé halad. Namost így az egy giga ide egy oda elég fura lenne.
[Szerkesztve] -
arpeen2
senior tag
Az újabb firmware-el rendelkező írók már megtudják DVD-ROM booktype-al írni a DVD+R DL lemezeket így az asztali playerek (és a DVD-ROM-ok) gyári préselt lemezként tudják kezelni őket nagyban javítva így a lejátszhatóságot.
Méretbeli különbség nincs tudomásom szerint a préselt és az írt kétrétegű lemezek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest