- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madmike #9817 üzenetére
Ha tiszta kdz-s telepítést nyomsz rá, sztem nem fogják nézegetni, hogy mi van rajta. Hogy hova vidd? Ez jó kérdés, én a t-mobilba vittem Szekszárdon amikor féltégla/tégla lett, aztán ők küldték fel Pestre. De a többiek véleményét is várjuk meg, hogy sztük hova küld és hogyan. Sok embernek van itt több tapasztalata.
-
válasz
tomika9988 #9788 üzenetére
Nem valami rossz verziójú dorit használsz? Az utóbbi időkben is volt 1-2, ami nem volt jó.
-
válasz
tomika9988 #9786 üzenetére
Öngyilkos hajlamú szegényke
-
Ezt olvastam erről régebben: Android Safe Mode
-
válasz
Harcsai #9425 üzenetére
Használjuk mi 4 telón, G3, G2, G3-s + valami pop3c vagy mi a tököm....nem füti, jól megy és pontos.De most más talán ki lehet írni a nevét, mivel legálisan töltötte le mindenki....
------------------------------------------------------------
(#9424) AliasB : Igen, próbálj egy frissebb adb-t.
------------------------------------------------------------
(#9427) Harcsai : mi legalábbis nem vettük észre, hogy melegedne, teszteld le, jaja
-
válasz
extasymajom #9376 üzenetére
Az egeres otg-s dolog nekem is nagyon jól jött, amikor érintési hibák voltak, és máshogy sem a romban, sem a twrp-ben nem tudtam klikkelni/lépkedni. Sőt, egyszerre ment 3 dolog 1 usb elosztóval: egér, billentyű, pendrive.
-
válasz
Indiant #9191 üzenetére
öööööö....alig emlékszem, talán a v30a zipes verzió, ami először kijött asszem.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#9186) extasymajom: Ez nem is olyan vészesen drága, asszem régebben nézegettem valami másikat, az jóval drágább volt, gondolom van sok "verzió" belőlük.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
válasz
Indiant #9181 üzenetére
Próbáltam dehogynem, két napig. Csak mindig megállt a kdz x százaléknál, utána jött a linux, img másolások,stb. Az isten vize is lefolyt rajtunk két nap alatt. A végén már fejből tudtam mindent, mit hova mikor kell írni linuxban. De ugysem indult a telo, sehogy. Aztán jött a tmobil, pest, és jó lett, és ezt szertném tudni, hogy ők vajon mit csináltak....
Pedig a G3s-t és a G3-t is 20 kdz-ztem már, ott sosem volt ilyen gondom.
-
válasz
snorbi82 #9178 üzenetére
david_97 lemaradtam a linkkel, bocsi, nem voltam gépnél.
--------------------------------------------------------
Próbáltam én is mindenféle kalibrálást, touch firmware frissítést, nem segített semmi, maradt ugyanúgy az érintési hiba. Hiába volt mindenféle wipe meg utána recoveryből dm rom telepítés, maradt. Pesten amikor vissza rakták rá a gyárit, akkor javult meg. Én nem tudom mi lehet a hiba ilyenkor, de biztos valami üt valamit...
-
válasz
DroiDMester #9150 üzenetére
Oké, köszönöm
-
válasz
DroiDMester #9146 üzenetére
Ez kk rom? Gond nélkül vissza lehet csomagolni és szignozni?
-
válasz
batai15 #8585 üzenetére
Nekem is mindkét esetben mikor kdz-t flesseltem, egyik esetben 9 %-ig ment el, a másik esetben 49 %-ig, mindkettő "féltégla" lett. Hiába próbáltam másik drivert, usb portot, másik gépet, nem ment. De érdekes viszont, hogy a csajom G3-s -ét és a régi Xp-jét, meg egyéb samsung telókat sz@rrá flesselhetem kdz-val, azoknál sosincs gond, csak a G2-nél, nem értem egyszerűen
-
válasz
extasymajom #8393 üzenetére
Most egyenlőre kicsit elfogyott a bátorság
-
Megjött a telefon Pestről, működik minden, érintési hiba nincs, tehát valami szoftveres össze akadás volt.Jól sejtettem, hogy ezeknek ott pesten megvan minden cuccuk, hogy vissza hozzák a telefont a halálból/félhalálból. Fizetni nem kellett semmit, 14 hónapos a telefon.
-
válasz
dzsordzs69 #8388 üzenetére
Ez: [link]
-
válasz
batai15 #8291 üzenetére
Csak nem
------------------------------------------------------------------
Az LG G4 műanyagból, míg a G4 Note fémből készülhet...most már jöhetne lassan igazából, mert ez a sok találgatás már kezd uncsi lenni
-
-
-
válasz
batai15 #8244 üzenetére
Ja és ja
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#8247) hard74: Úgy hiszem / gondolom, (remélem nem tévedek) hogy úgy raktam fel ahogy köll....ahogy írták. Mert minden müködött rajta szépen, otg egérrel néztük.....csak jött ez az érintési hiba mindjárt az elején ugye. De ez lehet azért jött mert valamit elb@sztam?
lehet.....
-
válasz
batai15 #8234 üzenetére
Igen, én is szeretném hallani a véleményét! Aztán......de érdekes G3-s nél flesselhetek orrba szájba ott nincs ilyen gond, csak a G2-nél. G2-nél 2 kdz flessem volt össz (recovery ből rom telepítés persze több), 2014 januárban és most, mindkettő bootloop lett...
-------------------------------------------------------
(#8239) stefi68 : Ez is olyasmi, de asszem DM-é nem rootolt és a gyári recovery lesz benne, tehát mintha kdz-t flesseltél volna. Mi az a still recovery?
-
(#8217) iceq9999: Flesseltem az új lollit, de érintési hiba lett. Nem ott érzékelt, ahol hozzányúltam, hanem máshol és egyszerre több helyen. Itt jött még 3 lolli flesselés, mindenféle wipe-al. Próbáltuk még a touch firmware update-t, de semmi. (lehet először kellett volna egy gyári visszát nyomni, 1. user error). Aztán..... recovery-ből vissza lett állítva az eredeti rom, de maradt a touch hiba. És itt döntöttem a kdz fles mellett, DM zip-je helyett, el is felejtettem, hogy van
(2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta....
Itt vannak a képek az esethez: [link] [link] [link]
(#8224) DroiDMester : Ja, jobban át kellett volna gondoljam a lépéseket. Remélem megúszom olcsóbban, majd kiderül. Köszi azért.
Ez tehát megint mindenkinek egy eset, hogy nem kell kapkodni, és elolvasni mindent. Valószínű valami basebandot vagy bootloadert nem flesseltem, vagy egyéb user error....
-
A teló postázva a szervizbe, fejlemények kb. két héten belül.
-
válasz
redbiro #8177 üzenetére
Kikapcsolt kijelző, full fekete.... hang fel utána usb kábel = lg logó , hang le utána usb kábel = lg logó......nincs valami illesztőprogram, hogy ne ismeretlen eszköznek lássa vajon? Vagy a tököm tudja már
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#8180) extasymajom : nem sértődtem meg
, az már más tészta, hogy tudtam, és tudtam hol keressem
, de a jó szándék az fontos.
-
Jelenleg ez a legtöbb amit el tudok indítani, de csak áll, közben a pc-n megjelenik egy ismeretlen eszköz....
-
válasz
extasymajom #8162 üzenetére
Ugyanígy csináltam, csak megállt a frissítés 9 %-nál és álllt,állt,állt.......most nics download mód,sem recovery. Amíg látta a linux, addig felmásoltuk rá, amit kellett, de utána sem volt semmi, csak logó, most linux sem látja.Most kurion videóját nézegetem épp...
-
-
válasz
FGyula30 #8151 üzenetére
Mára abbahagytuk, linuxal fel tudtuk rakni azt a pár img-t ami kellett, de se recovery, se download mód. Csak megint lg logó, egy pillanatra bejött a hard reset,de az sem csinált semmit, és innentől már a linux sem látja. Recovery-ből amikor visszapakoltuk akkor ment szépen az eredeti rom is, csak ott sem érzékelt érintést, vagyis rossz helyen, ezért akartunk kdz flast. Ezzel kezdődött, felment a lolli és eltűnt a helyes érzékelés onnantól. Ha nem lett volna otg egér, nem is tudtam volna nyomni neki semmit.
-
(kdz flash hiba, csak logó, linux, partíciók másolása, ideg, asszony megverése, még mindig másolás...... itt tartunk
)
-
-
Totál behülyült a érintés, délben még jó volt, aztán flesseltük a lollipopot,utána már nem volt jó, visszaraktuk a twrp-ből a régi romot, megy is szépen, de itt sem jó most az érintés. Alatta és felette érzékeli több ponton. Még jó hogy van otg egér meg bill....Ötlet valakinek???
Próbáljunk egy kdz flasht?
-
Olvasgattam visszafelé, de nem találtam....telepítés után nem érzékelt rendesen a kijelző, alatta, felette több ponton is, de ott ahol érintjük ott nem, valakinek volt ilyen?
Eddig semmi baja nem volt, volt wipe is...
-
válasz
AllTheBest #8076 üzenetére
Nagyon szívesen a többiek nevében is
-
válasz
tomika9988 #7557 üzenetére
Ja, vagy nem jó volt az autorec, vagy más gebasz volt.... visszább a másik fórumon is volt ilyen régebben, de nem találom... addig is olvasnivaló: [link]
-
válasz
Valaki1234 #7533 üzenetére
Próbáld meg másik kdz flesselővel is, pl lg flash tool 2014,stb, és másik usb port-ot is, mennie kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest