- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
emre33
addikt
nekem is 4521B van, és nekem is vannak vele gondjaim, van egy pár írott dvd lemez, amit többször is be kell raknom,mire hajlandó elolvasni
vettem 5 DB 24x irható Verbatin ujraírható lemezt, ezzel is hasonló gondjaim vannak -
al_age
senior tag
--up--
-
al_age
senior tag
azt a furcsaságot művelte az lg gcc-4521b combo-m, hogy nem olvasta be az adat cd-ket és a dvd-lemezeket, az audió cd-ket viszont beolvasta, valamint a winamp le is játszotta őket, csakhogy ebből én semmit nem hallottam, holott be volt dugva az audió kábel a meghajtóba. próbálkoztam sok mindennel, de nem sikerült semmi. újraindítottam a gépet és akkor viszont viszont már minden szépen ment, ahogy a hiba előtt.
kérdésem: mitől lehetett ez?
gondoltam arra hogy a windows egyik csodájával állok szemben, valamint arra is, hogy esetleg egy hardveres túlmelegedés van beépítve a combo-ba, ami bizonyos hőfoknál működésbe lép és nem engedi azt használni.
fontos lehet még hogy az eset előtt 2 cd-t írtam meg egymás után szinte semmi szünettel a kettő között, kettő újraírható philips-et, mindekettőt 10×es sebességgel. amikor a harmadikat akartam törölni a nero-val (gyorstörlés) akkor a végén azt írta ki, hogy lézer beállítási hiba:F
és ezután nem ment semmi
néztem firmware frissítést is de arra azt írták hogy csak a dvd-kezelésben lesz valami plusz általa
válaszokat előre is köszi -
L.C.S.
tag
Hátha érdekel még valakit, ezért elmondom, hogy mi történt tegnap óta.
Felinstalláltam a catalyst 3.8-at (a graf. kártyához még a 3.6-ot adták), és ezután próbáltam lejátszani a dvd-t. Érdekes módon eltüntek a ''kockák'', teljesen tiszta volt a kép. Gondoltam megoldódott a probléma, kényelmesen végignézhetem végre a gyűrűk urát, amikor kb. 10 perc lejátszás után elsötétült a monitor, és lefagyott as gép. Ezután próbáltam újra játszani, de még rövidebb idő alatt ugyanezt csinálta.
Most már teljesen tanácstalan vagyok, fogalmam sincs mi lehet a gondja... -
L.C.S.
tag
Erre én is gondoltam, mert tényleg melegebbnek éreztem az átlagosnál. Viszont rohadtul nem értek a házépítéshez, fogalmam sincs, hogy kell berakni egy plusz ventit a házba. Ráadásul félek, hogy a táp sem bírja (300W).
Érdekességképpen elmondom, hogy a boltban, ahol vette direkt rákérdeztem arra, hogy elég lesz-e egy ilyen rendszewrnek egy ekkora táp. Akkor megnyugtattak, hogy bőven. A vásárlás után egy nappal feltünt, ez a melegedés, ezért ismét bementem hozzájuk, ahol megint megnyugtattak, hogy az Lg combok alapon ilyenek. Ezek után no comment.
Ja, további paraméterek: A gépben van még egy 120 gigás vinyó, és egy 1,44-es floppy, más nincs.
Ötletek? -
danzi
tag
Nekem nagyon ugy tunik, hogy melegszik a keszulek... Ha esetleg alatta/felette is van egy cd-iro vagy valami mas eszkoz, probalj meg egy ventit rakni valahova, ami elhesegeti a meleget mellole... esetleg taperold meg egy fel ora utan, 1 masik lemezt lejatszva, hogy meleg-e...
-
L.C.S.
tag
nygma: teljesen új a lemez is, és nincs rajta hiba, ráadásul, mint említettem fél órán át tökéletesen lejátszotta.
Cathfaern: Az Lg-hez kapott driverral próbáltam, most nem tudom megmondani, hogy mi volt az, de kipróbáltam mediaplayerre, xviddel, és ezekkel is ugyanez volt a hiba.
Bár lehet hogy rossz neveket mondok, mert fel van pakolva néhány lejátszó, de nem nagyon figyeltem a nevüket. -
L.C.S.
tag
Üdv mindenkinek!
Az a problémám, hogy frissen vásárolt Lg 52x/24x/52x + 16x dvd hibásan játsza le a dvd filmeket. Konkrétan elindítottam a gyűrűk ura dvd-t és eleinte tökéletes volt, de kb. fél óra után ''kockás'' lett a kép. Próbáltam a korábban jól lejátszott részt újból, de már az is ''kockás'' lett. Azóta semmit sem játszik le jól.
konfig (hátha fontos): 2500+ barton, radeon 9600Pro, asus A7V600, windows xp,
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma, de nagyon megköszönném, ha valaki segíteni tudna nekem!
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest