- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
BaLinux
tag
Végignéztem a kódot, és igazam volt. :)
Szóval ez a progi már nem egy mai darab, összesen P3-ig meg Athlonig ismeri a procikat, és meg tudja mondani milyen utasításkészleteket támogat amin futtatod(MMX, 3dnow!, SSE, ...)
Amúgy valószínűleg VC++-ra írták, de mindenképpen valami 32 bites, intel-féle inline assemblyt támogató fordítóhoz. -
Warlock_42
senior tag
Nos ha beléjük nézel valami szőnyegszerkesztővel (célszerűen pl.NotePad) akkor egészen olvasható sorokat látsz. Ez az amit a programozók irkálnak, de ezt a gép így ''nem eszi meg'', le kell fordítani a gép nyelvére. Ha megnézel egy futtatható exe-t, láthatod hogy nem látsz semmi érthetőt (illetve néha szövegdarabkákat). Ez már a gép számára lefordított cuccos.
Az a forráskódból nem fog neked kiderülni (legfeljebb csak profibb programozóknak) hogy mit is csinál a proggi. De azért nézz bele hátha írtak bele kommentként némi használati utasítást.
Ha nem tudsz programozni mondjuk sok értelme nincs vele szórakozni, mert ezt még le kellene fordítani valamilyen C fordítóval, de hát az sem világos hogy pontosan milyen C-be írták.
Az utasításkészletes topicot nincs kedvem végigolvasni, bocs :DD -
BaLinux
tag
Ahol van támogatás, ott az adott program magától ''bekapcsolja''. Ahol nincs, ott nincs. A filenévről leginkább arra tippelek, hogy ez egy példaprogram, mely megállapítja, hogy milyen utasításkészlet-bővítményei (képességei) vannak az adott procinak (get CPU capabilities?). Linket tudsz adni? Kíváncsi lennék a kódra!
-
sebela
aktív tag
válasz
Warlock_42 #2 üzenetére
Szerintem az Utasításkészletben szereplő AMD patch forráskódja lehet.Bár nem tudom.Szóval mit kezdjek vele?(programozásban elég szar vagyok, addig értem, hogy c :DD)
-
Warlock_42
senior tag
''bekapcsolja a 3dNow! támogatást azokban a programokban, ahol lehet''
hmm. ez nem egészen világos... sőt egyáltalán nem... hogy tudna egy kis proggi egymagában x féle különböző alkalmazásban bekapcsolni a 3dNow! támogatást ?
a .c és a .h C forráskódú állományok le kellene őket fordítani, ahhoz hogy megkapd a futtatható programot (egész pontosan a .h a header-file)
de hogy ők ezt milyen C fordító alá képzelték az kérdéses....
Azt inkább gyanítom, hogy ez inkább a fejlesztők számára lenne valami kis példaprogram akik a fantörpikus 3dNow!-t óhajtják használni programjaikban. -
sebela
aktív tag
HI!
Letöltöttem az AMD.com-ról vmi utilt ami bekapcsolja a 3dNow! támogatást azokban a programokban, ahol lehet.Egy kb 7K-s zip fájl amiben van egy h és egy c fájl.Ezzel mit kell kezdeni?Biztos, hogy windows-hoz való?
A segítséget előre is kösz.
A zip fájl neve:getcpu_caps.zip (remélem segít)
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest