- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apamedve
újonc
válasz
creation #300 üzenetére
No..
A youtube leírásból elüntek cuccok.
Viszont.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen megesik. Valóban karácsonyi csoda.
Gondoltam essünk neki a ROM-olásnak. Beszereztem máshonnan a gyárit.
1. USB bedug.
2. Néhány másodperc elteltével Lenovo logo előkerül.
3. Kikerekedett a szemem, hiszen ugyanazt a kábelt, portot, OS-t próbáltam meg mint azelőtt.
4. System reboot
5. És megy az orosz csodapop.
HALLELUJNincs az az isten, hogy én kikapcsoljam.
-
Apamedve
újonc
válasz
creation #298 üzenetére
1. Kingroot felpakolása, mókolás.
2. Flashfy telepítés, indítás, root jogok.
3. Recovery (a leírásban szereplő valami.img "visszatöltése" hogy legyen TWRP recovery)
4. Reboot
5. Automatikusan a TWRP indult el.
6. Factory reset (kb 30 percig tartott. )
7. Install-ra klikk majd kiválasztottam a ROM zip file-ját.
8. Install-ra klikk majd a gapps minimal telepítése.
8. Faxán fel is kúszott.
9. Reboot
10. Lollipop kezdeti beállítások. (Nyelv, wifi, stb) a google fiókot nem lehetett beállítani. Hiába írtam be a megfelelő ellenőrző kódot. 3-4 próba után SKIP.
11. VOILA megy.
12. Vigyor a fejem.
13. Na akkor google beállítás. Minden alkalommal a "Play szolgáltatás leállt" üzenettel találtam szembe magam.
14. Már nincs vigyor a fejemen. Mert tök jó a cucc csak éppen nem lehet telepíteni re semmit a play-ről.
15. Telefonomon (Galaxy A5) Play szolgáltatás apk lementése sd kártyára. (Gondoltam frissítem direktből hátha elindul. Régen ez a módszer bevállt a tableten.)
16. Tab-on a tárhelynél (és ezen azért csodálkoztam) nem volt SD-kártya leválsztása lehetőség. (Mivel ki akartam venni belőle a sajátját, hogy a telefonét berakjam)
17. No para gondoltam. Kikapcs. SD ki, SD be. Bekapcs.
18. Ismét a TWRP jött be. Na itt azért elgondolkodtam, hogy biztos, hogy minden okés? System restart.
19. Rendszer elindul. Próbáltam telepíteni SD-ről a lementett APK-t, de hibaüzenettel visszadobta.
20. Na akkor aludjunk, gondoltam, de a kártyákat visszacserélem. Tab kikapcs. SD ki, SD be.
21. Tab bekapcs. Villanás. Sötét képernyő. Hmmm. Akkor hard reset. (Én naiv). Jó akkor töltés. (Jah persze mert az biztos megoldja.)
22. Gyakorlatilag semmilyen gombra nem reagál a vas. Viszont látok némi csillogást nagyon messze, mert ma reggel rádugtam a PC-re aki bőszen drivert kezdett vadászni. Persze sikertelenül. Nekem se ment pedig már jópár helyről töltöttem le minden féle Lenovo usb drivert és társait. Most az eszközkezelőben van egy
MTP USB-eszkőz felkiáltó jellel. -
Apamedve
újonc
Sziasztok!
Na én felvarázsoltam ezt az orosz csodát A3300H-ra. (5.1.1 xda fórum)
Sikerült egy szuper vékony levélnehezéket gyártanom.
1. Telepítésnél a Play-t esélytelen volt beállítani mert leállt. Sebaj gondoltam skip, azt majd később bejelentkezem. (Tévedtem)
2. Play szolgáltatás minden alkalommal leállt.
3. Második kikapcsolás után már csak felvillant a Lenovo logo, majd csendes sötétség borult a kijelzőre és mély letargiába esett. Semmire se reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest