- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Idő közben lecseréltem és nem készítettem videót, mert elnézést, de teljesen kiment a fejemből, meg időm se nagyon volt rá
Ettől függetlenül, ha azt a videót, amit linkeltem végig csinálod, akkor nem fogsz hibázni. A folyamat ugyanaz!
Ettől függetlenül csinálok a héten valamikor egy olyan videót, amiben megpróbálom még részletesebben végigmutatni a folyamatot.
-
-
-
Csáky7
tag
Szóval akkor boot animáció csere
töltsd le a fentebb általam megosztott linkről [link] a zip fájl-t,csomagold ki őket pl az sd kártyára mivel onnan egyszerűen egy total commanderrel át lehet másolni a készülékben található system/media mappába ott írd felül a hangot is (bootaudio) és a bootanimation.zip fájlt is ezzel.azért érdemes az enyémet feltenni mivel én nekem is gond volt vele mire rájöttem hogy a hozzáférési engedélyeket kell átállítani hogy müködjön,kölönben akkor csak a gyári eredeti android felirat fog pulzálni a kijelzőn az meg azért nem olyan mint a Lenovo felirat.
Persze ez csak root-olt készüléken működik. aztán újra indítod és gyakorlatilag működni fog
Köszi creation
-
creation
senior tag
Örülök, hogy tudtunk segíteni...
Ha rootolod a készüléket (amit a kingroot-al meg is tettél), akkor a Csáky7 által leírt módon lecseréled a(z) " tiédről mentsd le a bootanimation.zip fájlt a system/media helyen van" (fogod és kimásolod a biztonság kedvéért valahova a gépedre) az általam feltöltött zip-ben talált bootanimation.zip-el (szépen felülírod a media mappában található azonos nevű file-t) és kész is
Ha elakadnál, akkor csinálok videót
Original Boot Animation for Lenovo A3300-H (HV, GV, T) ---> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest