Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watto1991
senior tag
Hol lehet venni normális áron i5-ös fHD-s Y580-at ? (Computer Imperiumon kívül, valami megbízható bolt kellene)
-
realsaw
csendes tag
válasz
windchill
üzenetére
Az egyéb TN paneles társaihoz hasonlítva valóban jobb.
Sőt elég meggyőzőek egyéb paraméterei is, a kalibrált profillal már igen jó a kép, de a pirossal (vörös) nem boldogul. Elég narancsos.
Mondjuk egyes visszajelzések, hírek szerint a thinkpad -ek IPS panelje is hadilábon áll a RED színnel... -
VV7
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem meg a gépet, és nagyon jó, de egy olyan segítséget kérnék, hogy a videókártyát hogyan állítsam be hogy rendesen működjön a játékoknál filmeknél? Melyik drivert használjam, milyen beállításokkal....
Előre is köszi -
-
Jackal2
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Élőben még nem láttam, de öcsémnek is Y580-a van meg nekem is. Szóval a leggyorsabb teszt az, hogy ha átsétálok hozzá és megnézem ezen is, illetve feldugom a másik monitoromat is az ő notijára. Ennyi eszközből már egész jó kis mátrixot lehet fabrikálni meglátjuk mennyi eredménnyel

-
-
Jackal2
senior tag
Nem tudom tapasztalt-e valaki ilyen problémát, de:
ha külső monitorra teszünk ki képet, akkor homályos (öcsém problémája), azt mondta, hogy a hdmi-n nagyon, a d-subon nem annyira, de ott sem éles. A driver letöltésen túl vagyunk, szóval valamilyen konstruktívabb javaslatot szeretnék

-
Jackal2
senior tag
Jó az ha kevés a bios frissítés, ott jól működik minden:d
-
windchill
csendes tag
Ha jól tudom nincs nagy különbség a két bios között. Nem is adta még ki a Lenovo a bios frissítést a géphez. Még erre várni kell.
Valaki elárulhatná, hogy mi a kettő között a különbség (ha van).
-
general
addikt
válasz
windchill
üzenetére
páromnak lesz a gép, játék zéró, viszont munkához kell a hardver, i3 alá nem megyünk. vga nem fontos, max GeForce a CUDA miatt (PS), de egy i3-mal is vígan elfut már szerintem a PS, Lightroom. a külső számít, mert nőből van... így hiába ajánlom neki a B580-at i5-tel, ugyanannyiért mélyvörös Z580 lesz valszeg.

bocs, hogy eltérek az eredeti Y topic iránytól, de tényleg nincs a többinek topicja...
-
ryke1
tag
Tegnaptol en beleptem a tulajdonosok taboraba, az en biosom 2.03 valaki irta, hogy az öve 2.05.
Honnan lehet letölteni az aktualis biost? A Lenovo oldalan ilyen cimszo alatt nem talaltam semmit, csak drivereket. -
-
Mottie
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Korábban mondtak egyet, olvass visszább

-Cyberlink YouCam-
Legalábbis ezt használják Lenovoval ált. Aztán biztos van jobb a piacon.
Gondolom a tékából akarod kölcsönözni..

-
Valaki tudna ajánlani jó programot a WebCam -hoz?
Kép / Video - készítő / felvevő , ha már azt kispórolták a csomagból

L
-
Mottie
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kinek hogyan.. Nekem 2 újraindítással mindhárom telepítésnél jól működött

-
-
Sickboy25
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
az is megtörtént... nah majd holnap belövöm...

-
-
Sickboy25
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
így csináltam...

-
-
Sickboy25
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem még mindig nem jó, csak azért kérdeztem... Pedig én mindig újraindítottam és már egyéb okok miatt többször is újraraktam...
-
válasz
Sickboy25
üzenetére
Köszönöm kérdésed,
sikeresen megoldottam , reinstall (full - Win7 & All Driver) és minden driver telepítés útán restart (amelyik kérte) 
Kicsit megzavarodott a system, mert elötte csak a legutolsó driver útán volt gép restart

Másik téma, hogy mit gondoltok - veszek az Y580 -ba mSata SSD mellé HDD helyére (1TB Seagate 5400rpm) - egy 750GB Seagate Momentus XT 2.5" 7200rpm 32MB SATAIII notebook winchester ST750LX003 - HDD -t (az eredetit meg bepakolom USB 3.0-ás HDD keretbe (TV-mellé) - Így meglesz az összhatás is ! (6Gb/s) !

L
-
Sickboy25
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
megoldódott a blutyúk problémád?
-
Sickboy25
addikt
visszaraktam a régebbi Nvidia drivert és 6,8 helyett 7,1 lett a vga az élményindexbe...

Most jön a 3d mark teszt

-
vagabor
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem ismerem a gamét, de a videó alapján tuti optimalizálatlan. Elég csak a guild wars2re gondolni

-
Kipróbáltam 1 Gamet és akad HIGH -on (1920x1080)
MEDIUM (1024x768) -be se fut tisztán...

TRYST Game !
L
-
slayer93
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Pontosa ott vette.

-
Sickboy25
addikt
Valakinek nem eladó a win7, amit hozzá kapott??
Megvenném... -
windchill
csendes tag
válasz
general
üzenetére
Szia!
B szériás Lenovo az belépő szintű üzleti notebook. G szériától annyiban tér el, hogy van rajta ujjlenyomat olvasó.
Különböző konfigokban érhető el. Anyaghasználatra rendben van, kényelmes gépelni vele, nem hangos a hűtése és viszonylag jól bírja az akku is.
Elég nyomott árai vannak a B szériának, ár-értékben jó.
-
Jackal2
senior tag
válasz
general
üzenetére
Egy hardverkereskedelemmel foglalkozó barátom most vett 240.000 ért egy Samsungot. Első nap közepénél meghalt az alaplapja, 3 napban cserélték. A másiknak szar volt a merevlemeze, de nincs ideje visszavinni szóval most szenved vele... Ez persze csak egy példa, de azért jobb vigyázni vele. Volt nálunk egy Samsung, aminek úgy vedlett a bal kéz tájékán a festék mint ha valami lehúzható fólia lenne. Nekem nem jók a tapasztalataim, de pl a Series 9 ultrabook előző szériája volt a kezemben, az pl. elég príma. Mondjuk 350.000 ért legyen is az

-
general
addikt
hello!
tudom, hogy ez az Y széria topicja, de a B-nek nincs, ezért szeretném kérdezni, hogy tudtok-e róla mondani valamit. vagy úgy általánosságban mi a vélemény a Lenovokról, sajnos nem ismerem. egy samsunggal van párba állítva most, hogy melyik legyen : Lenovo vs Samsung
bármilyen tanácsot, véleményt örömmel fogadok!köszönöm
-
-
gulb
őstag
Nah.. kicsit teszteltem a drivereket.. sajnos a legfrisebb lassabb.. SC2 ultraba sajnos a 306.23 al jelentosen belassult. Viszza is raktam a lenovo oldalarol letoltheto jo regi verziot.
-
Watto1991
senior tag
Hány 'mm' magas az Y580 optikai meghajtója? 12,7 ? (A HDD caddy miatt kérdezem..)
-
pityu1993
csendes tag
Hello
Bővíteni szeretném a laptomom memóriáját 8gigára mivel csak 6 van benne
Az lenne a kérdésem hogy jó bele ez a memória?
http://www.argep.hu/trend/4GB1/4GB-1600MHz-DDR3-Notebook-RAM.html (legfelső)
Valamint ha magamnak cserélem ki akkor ugrik a gari?
És a gyári meg a kingston ram meegy majd dual channelbe? (azt mondták nekem hogy igy elvileg gyorsabb lesz kicsit
) -
vagabor
aktív tag
Ha egy evet adnak Mo-n kívül alapból akkor 1-3évre plusz baleset biztosítás volt 80 font.
Bár írt olyat az apróbetűs rész hogy a megvásárolt gar feltételeinek egyeznie kell annak a garinak a feltételeivel amivel a gép rendelkezik, ezt ellenőrizni nem ellenőriztem, de mivel a gari lehetőségeket a serial szám után dobta ki igy nem gyanakodtam. Remélem jo lesz. -
vagabor
aktív tag
válasz
windchill
üzenetére
Kosz!
A gart mar csekkoltam, egyedul ebben nem votlam biztos hogy hol, meddig ervenyes.
Imperium amikor megvettem azt mondta hogy 25k a plusz egy ev, nagyjabol uk-ben is annyi (£80)
Azert veszem kinnt mert kinnt elek, de ha tudtam volna amit leirtal akkor mar a vasarlaskor megvettem volna otthon.Egyebkent Dudi a 2021es hszben pont azt irja hogy kulfoldon mindenhogy 1 ev a gar.

-
windchill
csendes tag
válasz
vagabor
üzenetére
Igen.
Ahogy megveszed a garkitet, akkor itt tudod lecsekkolni:
http://support.lenovo.com/en_US/product-service/warranty-status/default.page?Ahogy említettem: nemzetközi gari van rá, tehát érvényes lesz idehaza is.
Miért akarod külföldön megvenni a garkitet? Bármelyik hazai Lenovo disztrin keresztül beszerezhető, boltban megvehető.
-
windchill
csendes tag
válasz
vagabor
üzenetére
Szia,
Nemzetközi garisak a Lenovo gépei. Ha te itthon megveszed 2 év garival, akkor bárhol tudsz rá venni garkiterjeszést.
Annyi az egész, hogy külföldön, ahol 1 év gari van ott nem 1-ről 2 évre terjedő garkitet kell venned, hanem 2-ről 3 évre terjedőt.
Ha idehaza hosszabbítod 3 évre, akkor az minden országban 3 év lesz.
üdv,
w -
vizirider
tag
valaki cserélte / kivette már az odd-t a gépéből? lenne egy valószínűleg ostoba kérdésem, de még a gépemtől 2000 km-re vagyok, de a pótalkatrészt itt vettem. nem otthon szeretnék szembesülni vele, hogy nem megfelelő terméket vettem. privátban kérdezném inkább a nagy röhögést elkerülendő

-
Sickboy25
addikt
Nektek sincs autorun a telepítő lemezen? Jó lett volna, mert a blutyúkot valamiért nem tudom feltenni rá...
-
Sickboy25
addikt
3D mark - kal nem teszteltetek?
Össze kellene hasonlítani, hogy kinek mit mutat a gépe

Jackal: OK köszi, akkor mazsolázok

-
Jackal2
senior tag
A Core I5 vs Core I7 vitához: Tegnap felraktam egy Vmwaret egy Widows 2008r2 eterprise-szal meg egy Win7 professional klienssel, mindkettőnek adtam 2GB RAM-ot, meg ugye az alap Win7-em 2GB ramja, és simán leallokálta a 8GB memóriámat és nem érzed azt, hogy hú de gyorsan működe
Szóval van amihez semennyi teljesítmény nem elég
-
dudi6
senior tag
Én haverral akartam hozatni egyet USA-ból, de nekem itthon azt mondták (felhívtam a lenovot), hogy ha külföldről van akkor 1 év garancia van rá, hiába bővítem ki akár 3 évre. Hogy hogy ingyenes a kiszállítás onnan? Ezt nem akarom elhinni....A másik dolog, hogy ha EU-n belülről rendel valaki, mint ahogy volt itt linkelve egy német oldal, akkor nincs vám
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
slayer93
üzenetére
Szia!
Én Y570-est szedtem darabokra itt olvashatsz róla bővebben. Illetve ha azt elolvastad, utána annyi információt kaptam én is hogy állítólag szétszedhető garanciavesztés nélkül, ezt a telefonos ügyfelesek említették, de azért érdemes utánajárni Y580-asnál mi a szitu.
-
slayer93
tag
Valaki "boncolta" már fel a gépet pasztázás céljából?
Ugye ha újra akarnám pasztázni akkor a garinak lőttek? -
Mottie
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
nekem úgy is csak 6,8-ra ment le
-
válasz
Sickboy25
üzenetére
Az a legújab WHQL driver a karihoz

Version 306.23 - WHQL
Release Date Thu Sep 13, 2012Lehet, direkt így van csinálva kitudja (levan butitva valami - hardweresen...) (elvileg jobbnak kéne lenni és lehet jobb is...
Nekem még mindig "eredeti" driver van hozzá, de az élményindex eredménye nem feltétlenül mérvadó , addig nincs gond míg a gép / GPU az igényeidnek megfelel / elfut rajta a game HIGH / ULTRA -n
L
-
Sickboy25
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
jah most már kezdem vágni...
Viszont azt nem, hogy lefuttattam először a windows élményindexet 7,x volt az aero teljesítmény, most meg, ahogy feltette a legújabb nvidia drivert visszaesett 5,2 -re
ez nem kicsi romlás...Ez mitől lehet, talán nem jó neki a driver?
-
Mottie
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem mintha lényeges lenne
(szvsz) -
válasz
Sickboy25
üzenetére
Akármit állítasz az INTEL marad "alapértelmezett" , de teljesítménytől függő használat esetén az nVidia GPU-t használja "auto" (ezt nem veszed észre) pl. Directx 11 -be vagy Aida64 -be mindig INTEL HD4000 az "elsődleges" akármit csinálsz vele

(tudom, mert sokat baszakolódtam vele énis....)
L
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Ma kaptam meg azt a masinát, viszont lenne vele egy kis problémám...
Egyszerűen nem tudom a videokártyát a GTX-et alapértelmezetté tenni... Vagy az intel HD4000 rakja be, de annak leszedtem a driverét, utána meg alapértelmezett VGA-t telepíti folyamatosan...
Mi lehet a gond?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez nem kicsi romlás...