- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiik_
csendes tag
LAN-on nem próbáltam, de WLAN-nál hálózat nekem is idegesítően lassú (g550l, win7), bár azért szakadni nem szakad. Torrent is oké, stabil 2 megabajt/s-nél is. Múltkor vacakolt a wireless, egy channel váltás után jó lett, de ez lehet, hogy a router hibája volt.
Más, akinek g550l van, Everestben érzékelőnél írja a cpu fan rpm-et? Nem esküszöm meg rá, de régebben mintha írta volna, most meg nem.
-
poczi
csendes tag
Hálásan köszönöm!!
Igy már biztosabban tudok rendelni.
Az történt, hogy a lányomnak a koleszban úgy lopták ki az aksit a gépből hogy nem is vette észre azonnal,mert a hálózatba be volt dugva.
A lenovo oldalán mikor beütöttem a tipust(20023) mert ott kerestem hozzá való aksit, azt írta ki hogy 7 jegyű azonosítót kér,na olyan meg nincs.
Van egy automata felismerő funkció az oldalon,ott meg azt írta hogy nem ismeri ezt a gépet.
Ezért kértem hogy segítsetek.
Üdvóczi
-
Chaser
legenda
Mer' mocskok és direkt nagyobb feszre lövik be, különben ki venné meg a "spéci" low voltage procikat
A noti gyártók még véletlen se úgy csinálják meg a bios-t, hogy alapfesz alá lehessen menni....szemetek
Próbát köszi
metal01: Pár hsz-szel fentebb van a válasz, az nem mind1, milyen cpu van mellette, 2Ghz körüli 2 magossal nem hinném hogy 1080p is akadály ami normálisan van tömörítve, nekem g31-mellett e3200-vel ment minden. G31 is tökéletesen tudja az aerot, ez meg újabb.
-
Chaser
legenda
Én nem hiányolom a BT-t, csak meglepett hogy van. Cardreaderre, hdmi-re azt írják opcionális, az rendben is van, de BT-re 1értelműen hogy nincs, erre meg van
Ennél nagyobb baj ne legyen vele.
BIOS-t nézted? Fapados vagy valami kis extrát bújtattak bele?Mondjuk hdd-nél lehet váltani AHCI és sima mód közt, ilyenek.
Ma játszottam alulfeszeléssel, prime alatt kb 20W-ot számított nálam. -
Chaser
legenda
HDD/ODD-ben hasonlóra számítottam
Következő lett volna a ramok, sejtettem nem 1066-on megy, de jó a 800, legalább kevesebbet eszik. Lenne egy csomó kérdésem, de nem mind jut eszembe..talán aksi üzemideje, netközben és 720p-s film alatt. Anyaga -már amennyire meg tudod állapítani- anyagában színezett vagy festett? Kijelzőt hogy osztályoznád?
-
Chaser
legenda
Köszi
HDD/ODD/ram gyártóját/típusát meg tudod adni? Mióta használod a gépet, van-e valahol anyagfáradás? Esetleg cpuz által mért idle és load cpu feszeket is megadhatod, jó lenne minél több info
És gamek..ha esetleg szoktál játszani és esetleg köztün van NFS MW és Flatout2, azok érdekelnének mennyire bírkózik meg velük a gép? -
petyus_
senior tag
Hát nekem nincs. Akkor valszeg a driverrel lesz a gondom, nem is raktam fel, mivel a Win 7 telepítése után minden működött rendesen. Viszont most nézegettem a honlapot, és csak ezt a system update-et találtam Win7hez. ott viszont csak egy Toolboxot tudok letölteni, amivel megint nem tudtam sokat kezdeni. Akkor a drivert honnan tudom leszedni?
-
userZ
aktív tag
Köszi ennyi elég is, ha ez így van akkor eléggé "best buy"
lett ezzel az árral a maga kategóriájában. Ma várok egy re-mailt a lenovótól, ha abban is pozitívak a válaszok akkor egyet kisajátítok magamnak, Bár az az igazság jó lenne vásárlás előtt élőben is megtapizni, mert már jártam úgy, hogy amit kinéztem neten (dell) az élőben azonnal tiltó listás lett a csillogó (ujjlenyomatgyűjtő) felülete miatt pl.
-
Throme
veterán
Hát a gépem alján alig van matrica és a RAM-hoz, HDD-hez, sőt a hűtő vemtihez is simán hozzá lehet férni.
A youtube-on (remélem ez nem reklám....) vannak n500-as videók.
Ott egy arc bemutatja a RAM cserét.
A fedél levétele nálam sincs matricával akadályoztatva!Lehet az általad említett cég végigragasztja a gép alját
, csak ne felejtsék el kivágni a ventinyílást
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest