- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
z123456z #13161 üzenetére
A fordítottja van... bújtam a netet. az IGM verziókban van egy slot és abban van a 4 gigás ram.
Az ICN és ARR meg többiben van az alaplapon egy ram és van egy slot.The Laptop has 1 Slot to install memory, already with 4GB standard memory installed. For best Lenovo IdeaPad 330-15IGM Laptop performance use the maximum amount of 8GB, fill all the slots with the max allowed memory per slot for your Laptop.
-
-
-
-
válasz
z123456z #13129 üzenetére
Amm az valóban igaz, hogy alapból gyengébb a gép, de a dedikált videókartya miatt más a helyzet. Továbbá elvileg ugye dual graphics módban fogenni a két videókártya.
Plusz adalék, hogyha nekem gyenge lenne, nagy vesztesség nem ér, mert muteromékhoz kerül, mint netezôs gép. A nagyobb kijelzőt meg ők is imádják.plusz most az nekem is mindent felülír.
-
-
-
válasz
z123456z #13038 üzenetére
Na akkor örülünk. Igen az aktív dual channel príma dolog
Én asszem plusz 4 be lehet beruházok még karácsonyig
Bár ma lestem meg a Lenovo Legiont Médiában és hát csurog rá a nyálam
Az 530-ra.
A tapipad szélén nincs görgetés, már csak a gesztusok vannak mindenhol...
SSD? Hát amilyen hamar csak lehet. Az majd fog gyorsítani a gépen. MÁV helyett TGV lesz
-
-
-
VMatteo
őstag
-
Dhampir
félisten
válasz
z123456z #12946 üzenetére
A gitárpengetőről jutott eszembe, hogy akár ilyen készletet is érdemes lehet venni.
-
válasz
z123456z #12948 üzenetére
Nem most, majd jövő tavasszal. Már régóta szeretnék gamer gépet. De meglátom, mert lehet, ha tényleg üres a RAM slot, akkor megérné még 4GB ram sokat jelent a dual channel. De akkoris szeretnék egy gamer gépet már régóta, hiába nem vagyok egy játékmániás...
Mostanában a Tank force al játszok, ez amolyan WOT variáns. Szépen fut közepes beállításokkal.
Csak mondjon már valaki egy programot amivel ki tudom iratni, hogy éppen hány FPS el fut...
Hangosnak, hogy lenne hangos? Nekem néma
Win 10 hibátlanul megy rajta...
-
-
válasz
z123456z #12940 üzenetére
Igen, megy akkor is a dual... De a legjobb persze ha mindenben egyformák. bár most régen építettem gépet, azóta biztos változott. Megkell nézni az adatlapon mit ír. Én plusz 4 gigát hozzáraknék akkor viszont. És hát sebességben elvvileg +30% amennyire tudom, de lehet több, vagy céfoljanak meg a szakértők.
-
-
-
VMatteo
őstag
válasz
z123456z #12933 üzenetére
Ezt a választ kaptam két hete a TMXtől:
Tisztelt Ügyfelünk!Abban az esetben, amennyiben a gyártói leírás alapján bővíthető a készüléke és speciális eszközök segítsége nélkül hozzáférhető az elem, akkor Ön is kicserélheti a memóriát és/vagy a meghajtót garancia vesztés nélkül. Kérjük mindenféleképpen figyeljen arra, hogy a beavatkozást szakszerűen végezze el, mert a helytelen szerelésből származó sérülésekért a gyártó nem vállal garanciát.
Ha a beépítés során sérül a készülék, vagy a beépített komponens okoz meghibásodást, azt nem fedi le a jótállás. A készülék jótállása csak az eredeti komponensekre terjed ki.
A Lenovo támogatási oldalán (http://support.lenovo.com/hu) megtalálható a használati útmutató és a szerelési leírás, kérjük, tanulmányozza ezeket mielőtt lecserélné a memóriát.
Szervizünk is el tudja végezni a bővítést fizetős keretek között, azonban a bővítményt nem tudjuk biztosítani hozzá.
A Lenovo támogatási oldalán (http://support.lenovo.com/hu) megtalálható a használati útmutató és a szerelési leírás, kérjük tekintse át ezeket, mielőtt lecserélné a komponenst vagy bővítené a készülékét. Esetleges további kérdés esetén pedig javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a gyártóval. Mi technikai segítségnyújtással kapcsolatban nem tudunk segíteni.
http://emea-helpdesk.lenovo.com/hu/hu/?ipromoID=hu_hp_top_espot_help
Kérés esetén a szervizünk is el tudja végezni a bővítést fizetős keretek között, azonban a bővítményt nem tudjuk biztosítani hozzá.
Üdvözlettel,
TMX Mobile Solution Szerviz Kft.
Angol nyelvű szerelési utasítást találtam csak a lenovo oldalán, bővítésről, garanciáról sző sincs.
-
-
-
válasz
z123456z #12914 üzenetére
Szia!
Hát azért ez már egy elég bika konstrukció az akkori I3 hoz képest, főleg ugye videókártya téren, elég druva előrelépés.
Nos driver? Nehogymár, iszonyat sokat tud fejlődni egy driver hónapok alatt is. Tuti a legfrissebb kell, meg BIOS ból is. Nos AMD hát mostanában én embertől nem hallom, hogy az AMD ne melegedne. Főleg a dedikált videókártya miatt biztosan fog is. Tesztelni és a kezeim közt sem nagyon volt ilyen sajnos, pedig kipróbálnám, tuti írnék is cikket róla.
Használja majd a lányod egészséggel. Jó lesz az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest