Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macikos #14265 üzenetére
Szia!
Először is gratulálok és kérnék róla képeket, pláne a kijelző miatt, mert boltban sehol nem lehet IPS es 17 es notit kipróbálni.
Igen az LG Gramm 17 es 500 fölött kezdődik bőven. Vicc ár érte azért... Monjuk igen plafon kategória az tény.
A memória akkor igen simán lehet hogy az alaplapon van 4GB és plusz 4 egy slotban, akkor max egy 16 ost hozzá tudsz rakni, vígan menni fog. 3200MHz st rakj bele.
Én elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad karácsony környkén meglepem magam vagy valami komolyabb 17 es vassal, vagy egy gamer notival. Ideapad Gaming 3 egyre jobban bejátszik, pedig most igen fent van az ára. Hátha lesz valami jó akció.
Amit nem értek a Lenovo részéről, hogy pl az Acer az új Aspire sorozatot is már csak IPS panellel adja ki, míg a Lenovo még mindíg eléggé leragadt a TN nél. De pl egy új Aspire alapgép alapára 140 körül van addig az Ideapad V14 Gen2 már ha lehetne itthon kapni 250 körül mozogna, persze erősebb változatban, de akkoris nagyon drága... Szóval Lenovo ék elszálltak egy kicsit és a konkurencia biza kezd rájuk nőni.Visszatérve az LG Gramm ra, hát volt szerencsém meglesni a 17 es változatot. Hát valami félelmetes. Egy ellenfele van a Dell XPS 17 es. De ott at tapipad hibás pl. De az a képernyő, persze a szutyok irgalmatlan fos TN panelhez képest bármi isteni...
-
válasz
macikos #14254 üzenetére
Hallod. Őszintén megmondom. A farok tudja a ramot benne. Egyszerűen passz.
Leírásban olyat találtam a gyáriban hogy 1x4GB de semmi bővítés, max 16GB
Egy üzletben 2x4GB vel írják
Két szétszedős videót és képet találtam az egyikben egy slot van és abban a ram a másikban egy üres slot és forrasztott ram.
Szóval passz. De a prociból ítélve szerintem lesz egy szabad slot od. Készülj fel az AMD nél alapból 2GB ramot lefoglal az integrált videókártya.
Legalábbis rizsa 3 szériánál. Nekem is így van.
Nekem egy Lenovo V14ADA van. ott volt egy üres ram slotom, abba beleraktam még 4GB 3200MHZ ramot és viszlát így van 6GB amit használhatok. 2GB levan foglalva a videókártyának.
Hát irigyellek hogy ilyen gépet tudsz venni. Jó leszNe rakj bele vinyót semmit. Csak plusz ramot hogy a dual channel menjen és álom lesz. Majd drukkolok.
-
válasz
macikos #14251 üzenetére
A videó alapján nincs SATA csatlakozó belerakva, csak egy tátongó hely az akksi alatt. Tehát lehet többe kerül a leves mint a hús a végére. Vegyél bele nagyobb M.2 est. Amúgy fura, hogy csak egy ram slot van és abban van a ram. Linkeld már be melyik típust is akarod megvenni most. Mert ez a 2021 es szériás gép ezt még nálunk nem is árulják a 2020 as is most futott még ki...
-
-
válasz
macikos #14248 üzenetére
Szia!
Hát az első azt kéne tudni, hogy gyárilag 2.5-ös vagy M.2 es SSD van e benne és a 17 Ideapadban mi van?
Az újabb Ideapad 3 as 17 esben gyárilag az alapban egy 1T HDD van és mellette van egy üres M.2 es slot, viszont az M.2 höz kell távtartó és csavar és sajnos nem mind passzol bele. Szóval kb szétszedés után derül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest