Új hozzászólás Aktív témák
-
-
2ozz
tag
Szia!
Lenne egy tippem a dologra, bár kicsit bonyolult.
Próbáld meg találni hogy milyen parancssoros paranccsal lehet engedélyezni és letiltani a wifit vista alatt. Ha ezzel meg vagy, onnantól már csak egy *.cmd file-t írsz hozzá, amit billentyűkombinációra futatt. Legalábbis én így oldanám meg. -
buherka
addikt
Már lapátra tették "szegényt", mert beszólt egy modinak...mondjuk olvasni még mindig tud
Én sem azt mondom, hogy maga a hangja zavaró, mert nem hangos...hanem az, hogy állandóan ki-be kapcsol.
Megoldhatták volna úgy is, hogy egy alacsony fordulaton folyamatosan megy a venti és állandó hőmérsékleten tarta a procit.
Ha nagyon csendes körülmények között vagyok, akkor észre veszem -
duni84
aktív tag
szedd le a lenovo oldalról a bluetooth drivert, majd indítsd el ... ez kicsomagolja egy könyvtárba ( nem emlékszem fejből, h hova ) ... megkeresed és kézzel mondod neki, h hol keressen drivert.
amúgy az access connections-től függ, h a bt kezelhető-e fn+f5 lenyomásával ... nálam spec lehet ( ez egy t60, de ugyanaz az access connections )
csak annyi a titka, h ne bízz a netes meg autómata driver keresésben .. a bizalom hiánya mindig meghozza a sikert
-
spyduck
nagyúr
Én tudom mire gondolsz, nemrég Vista volt a gépemben és ugyan ez volt. Felraktam a drivert és nem volt jó. Utána felraktam a system update-t és az eszközkezelőből rákerestem az interneten a driverekre és letöltötte automatikusan. Ha viszont rám hallgatsz olyan gyorsan letörlöd a Vistát ahogy csak tudod
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest