- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
A szervizes sráccal beszéltem múltkorában, ő mondta, hogy hetente olyan 100-as tételben adnak el a cégek Lenovo 3000-es sorozatból gépeket, kb. 3 náluk landol rögtön (általában USB-s gond, ami alaplapcserével orvosolható). Ez nem egy olyan rossz arány, csak annak kellemetlen, akit ez érint.
Polip írta egy másik topikban, hogy a Fusik Amilo-nál saját tapasztalata alapján olyan 40%-os a meghibásodás, szóval annál azért jobb a Lenovo.Arra a BIOS frissítésre kíváncsi lennék, mi "nem sikerült", de az illető nem írta le...
-
kutga
félisten
Üdv!
Én is gondoltam arra, hogy magam szerelem be, de így elvész a garancia vagy tévednék? Három hónapja vettem a gépet, szóval nem nagyon akarom elveszteni azt a maeadék időt az egy éves gariból. Viszont megnéztem a ramokat ott ahol vettem a gépet, és hát...elég húzós árban vannak. Lehet inkább körülnézek.
-
Shadowfax
addikt
Ha ugyanazt csomagolják XP-hez, mint Vista-hoz, akkor legálisan használhatod. De ha a Vista-hoz az XYZ program 5.0 verziója van, XP-hez meg a 3.0, akkor nem legális, csak úgy, ha az XYZ program weboldalán van frissítés, amivel a legális 3.0 5.0-vá frissíthető. Remélem, érthető így.
Diskeepernél arra is figyelni kell, milyen Vistával használod, mert pl. a Diskeeper 2007 Home edition nem támogatja a Vista Business-t és Enterprise-t, stb.A Picasa ingyenes, nem?
-
Shadowfax
addikt
1. kérdés: Ha beviszed a szervizbe, visszavarázsolják rá a rejtett partíciót. Számla nem kell, a gép alján lévő szériaszámot nézik meg, ha garis még, akkor ingyen visszateszik.
Utána célszerű lesz elkészítened a Recovery lemezeket, hogy saját magad helyreállíthasd, ha ilyen mégegyszer megtörténik.2. kérdés: Sajnos dobozos Vistát kell vegyél... (De miért nem jó az XP?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest