- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Szia paha!
1. Nekem 1280*800-as a kijelzőm. Talán mert az alap, X3100-as vezérlő van benne?
Mindenképpen a natív felbontást használd, és inkább a windows dpi értékeivel variálj. Nekem korábban az 1400*1050-es felbontású Albacomp gépem volt (még megvan). Olyan aprók voltak a betűk, hogy nagyítóval kellett olvasni. De a dpi növelésével olyan méretűre sikerült beállítani, hogy utána teljesen normális lett.2. Megnéztem ezeket a telep eszközöket. Az alap, microsoft-os driverek vannak alatta, tehát nem valószínű, hogy szoftveres a gond. Sajnos.
Szerintem mentsd le a rendszered, majd csinálj egy friss install-t. Ha az sem tudja kezelni, akkor hardveres a gond.Ha már tesztről van szó: nem vagyok elájulva a sebességtől, többet vártam tőle. Időnként megtorpan a gép, látszólag nem csinál semmit. Nem vagyok túl türelmes fajta, a gépek tekintetében. A jó öreg Mobil P4-re nem kellett így várni... legalább a winyó kerregett, és tudtam, hogy valamit dolgozik... ez meg kussol...
AHCI módban legalább a hibernálás felgyorsult. Az is dög lassan ment.
A készülék házzal sem vagyok megelégedve. Azt hittem a teszteket olvasva, hogy milyen jó, masszív gép. Erre tök puha, gyenge műanyag az egész burkolat... az alsó szellőző rácsok a legkisebb ütődéstől is be fognak szakadni... a kijelző alsó széle, a 2 zsanér között annyira behajlik, hogy félek megfogni, nehogy eltörjön... így meg el fogom ejteni, mert nem merem megfogni... Az Albacomp-os gépek sokkal masszívabbak, erősebbek! Méltánytalanul kevés szó esik róluk.
Egyébként is nagyon karcérzékeny az egész burkolat. A bill. környéke meg foltérzékeny...
Szóval nekem összességében mégiscsak csalódás egyenlőre...
De jelzem: ez még csak 2 hét tapasztalata, és kemény tesztnek még nem is vetettem alá!JA! És T7100-as proci van benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest