- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
aluser
tag
Advanced Zip Repairer 1.51 CRC hibás zip fileokat megjavítja
-
BaliTHC
tag
Nekem a hibás image-ek akkor jöttek, amikor egy kicsit gyenge volt a tápom, és néha-néha röccent a vinyó (egyik vinzó volt megosztva, másikra töltöttem, néha egy harmadik volt a rack-ben - a Windows event logban találtam crc hibákra panaszokat). A memóriám sem volt túl jó, amióta házat + memóriát cseréltem, azóta egyetlen egy hibám sincs! Előtte 50%-os arányban rossz letöltéseim voltak.
-
tomcs
őstag
regebben pl a zonealarm es a dc 1 kisse nem szerette 1mast, picit belebuzeralt a streambe aztan csak ugy gyultek a hibas fileok. mondjuk le7 nem nalad van a hiba, egyesek ezt a problemat (nem hajlando folytatni a letoltest, vmi crc hiba) nem a zonealarm uninstallalasaval, hanem a crc ellenorzes es a rollback ellenorzes kikapcsolasaval ''orvosoltak'' igy az is le7 hogy mar eleve hibas filet toltottel le.
-
zoral_
tag
hallottam az NDC++ forumon egy olyan programrol ami kikeresi a CRC errorokat a nagy fileokbol, majd general egy bejegyzest amit be kell irni asszem a queue.xml-be, es igy csak a hibas reszeket tolti le ujra a DC.
itt az info:
http://www.norti.hu/n/forum/viewtopic.php?t=72
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
sztok
adott 1 cue & bin páros. az install vége felé CRC hibát észlel és meg áll. lehet ezt valahogy orvosolni? ISO-t javítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest