- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Sziasztok, potszurovel kapcsolatban van valami aktuális tipp, honnan kéne most rendelni?
[ Szerkesztve ]
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
batabe
senior tag
gondoltam, mivel a más regióban nincsenek menüpontok az automatizálásra...
manuális ablaknyitogatás, vagy nyitott ablak (mivel nincs gateway és érzékelőm) mennyire befolyásolja a szűrést?
jelenleg manuálisan kikapcsolgatom ilyneokr, de nyáron mindig nyitva lesz az ablak...
-
batabe
senior tag
érdekes, nálam még 4.1.6.
mondjuk az elején valami miatt nem china mainland-ra állítottam a régiómat, és sokkal egyszerűbb, átláthatóbb lett a mi home, kevesebb csirkeláb, de kevesebb funkció is.
így még nem kaptam azóta frissítést.
gondolom ti kínára vagytok állítva, angol nyelv mellett... rá kéne magam szánni az átállásra, csak időm nem sok.
-
batabe
senior tag
Na, nálam is felcsatlakoztatva a cucc. Uzemproba holnap
-
batabe
senior tag
attól függ, hogyan küldik, fennakadhat a vámon, és akkor mindjárt legalább +27% áfa... jó eséllyel még vám is..l
spemall eu express esetén először elmegy franciaországban, ott vámolják (ár tartalmazza) és onnan jön hozzánk, mint EU küldemény, no vám. így innen rendeltem anno a mi5-ömet is.
megnéztem most pontosan, ott 159+67 usd fullosan eu expressel.gearbest ha kínából egyenesen dhl-lel jön (51 USD), az jó eséllyel fennakad...
[ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
Az a forrás végül nem vállalta be, mert hiába kapott kintről jó árat, a fuvarkoltseg miatt már nem lett volna versenyképes.
De spemallon van, 160 usd, és ahogy néztem kB 40 usd az EU express szállítás, így kB 60.000re jöhet ki, az még értelmes ár...
-
batabe
senior tag
-
batabe
senior tag
komolyan? na ez jó hír... pont ma írtam a Xiaomishopnak, hogy mizu, mert eltelt 1 hó, és se híre, se hamva...
mert akkor elállnék, és megrendelnem máshonnan (lenne rá alternatív forrásom már)és egyébként kaptál bármilyen értesítőt a bolttól, hogy érkezik? vagy egyszer csak beállított a futár?
-
batabe
senior tag
a rendeljkinait blogon szereplő xiaomi air purifer 2 teszt alapján én is kitaláltam, hogy hasznos lenne egy ilyen. pont jött múlt héten a gearbest hírlevel, hogy akciósan 123 EUR, majdnem meg is rendeltem, amikor észrevettem, hogy 100 EUR lenne a szállítás, úgyhogy ignoráltam. (kalkuláltam itt még vámmal is a méret miatt, de azért ez a 100 EUR hirtelen nagyott dobott az áron)
Viszont a Xiaomishoptól 50.000ért megrendeltem, ha meglesz, írom a tapasztalatokat.S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest