Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
h.balint #35161 üzenetére
Nekem is mindkettő tetszik, és nehéz lenne dönteni, ha nem lenne meg mindkettő.
Ugyanakkor az építési élményt és a végeredményt tekintve is számomra a lombház valamivel előrébb van. A Barracuda kissé életszerűtlen (egy hajó sem tud úgy "hajótörni", ahogy ott van), a lombház viszont telitalálat, minden szempontból. Ha most választanom kellene, hogy melyik menjen, a Barracuda menne.
Mondjuk ez a döntés meg is született, a nappaliban szétszedtem legókat, mert jönnek a karácsonyi készletek. A kislányomat megkérdeztem, hogy melyik maradjon: Disney Castle, Barracude, Old Fishing Store, Lombház. Egyértelműen a lombházat akarta, szóval most csak az maradt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest