Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
"Kicsit olyan itt a hangulat, mint amikor a sokgyerekes anyukák egymást győzködik arról, hogy a Porsche Boxster milyen használhatatlan fos, mert csak 2 ülés van benne."
Oké, de ezek az anyukák szűklátókörű barmok. De a telefon, mint használati tárgy mindenkit érint. Legyen félnapos üzemidő, de akkor 15%-ról 90%-ra töltsön fel 15, max 20 perc alatt.
-
janeszgol
félisten
válasz
CharlieDrop #15 üzenetére
Pontosan. Ha jobban belegondolunk, a mai okostelefonok egyben csúcsok is, mert 2007 előtt nem gondoltam volna, hogy másfél évtized alatt ide jutunk, egyben viszont nevetségesek is.
-
janeszgol
félisten
Engem mondjuk annyira nem zavar, de amikor egy könnyebb telefont fogok, bizony benne is felötlik, hogy menyivel jobb tartani, vinni. Lehet, hogy a kötelező tepsi mérettel járó kötelező súly hívta életre ezt a vékonyítást.
A kollégám elcsodálkozott azon, hogy az S22 (167g) mennyivel könnyebb, mint az ő i15 Pro telója (187g). Csak 20 gramm a difi, de ő mégis ezen csodálkozott, és tetszett is neki.
Egy iPhone 16 Pro Max 227g. Én szombaton hoztam be egyet a munkahelyemre, mert a vezetőm rendelte az egyik kolléganőnek. Hát ezt a batár, nehéz ... nem azt mondom, hogy szardarabot, mert otthonra ellenék fele, de ha cipelnem kéne bevágnám a bokorba.Szóval érteni vélem a vékonyítási szándékot, elszabadultak a 190g közeli és feletti telefonok. Tehát én azt gondolom, hogy nem is annyira a vastagsággal, hanem inkább a súllyal van a baj és az hívta életre ezt a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest