- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Ez az egyetlen iPhone a piacon? Nem. Van olyan iPhone, amiben nagyobb akku van? Igen. Értem én, hogy mindenki olyan telefont akar, ami tökéletesen az ő igényeit fedi le, de sajnos ez nem megoldható. Lásd a millió alkalommal emlegetett minit. Hiába akarunk új minit, egyelőre esélye sincs egy új modellnek. Gondolom itt is felmérték az igényeket, nem vaktában csinálják ezt a modellt. Aztán lehet ezzel is mellélőnek, mint a minivel. Mármint úgy mellé, hogy nem lesz rá akkor kereslet, hogy megérje gyártani. Ha meg sikeres lesz, akkor meg majd lehet hallgatni minden iPhone-os cikk alatt, hogy mindenki hülye, aki megveszi, meg biztos csak azért veszik meg, mert alma logó van rajta, vagy csak azért mert ez a divat.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Ez is, mint oly sok minden más, szubjektív. Nemrég vettem a nejemnek meg magamnak egy-egy 16 Pro Maxot és nekünk például nem problémás a tömege. Pedig az asszony főleg nem egy nagydarab erőművész, de sose panaszkodik miatta.
Én simán el tudom képzelni, hogy modernebb akkutechnológiával nem lenne annyival nehezebb a telefon, hogy a jelenlegi "nagy telefon" usereknek feltűnjön a plusz a vastagabb házban nagyobb akksival. -
helixP
nagyúr
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Én konkrétan most megnéztem a Fold-3-am súlyát, hogy vajon problémásnak kellene-e lennie. 271 grammjával igen, annak kéne lennie.
Plot twist: nem az.
Korrigáld már kérlek a hozzászólásodat, hogy NEKED problémás egy 210 grammos készülék. Köszi.
Az emberek a környezetemben arról panaszkodnak, hogy már megint lemerült a telefonjuk. Arról nem, hogy "Jajj de nehéz".
-
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Akkora, ami pl az iPhone 8-ig bezárólag volt, arányosan a mérettel. Akkoriban nem volt valahogy parasztlázadás, hogy jajj de nehéz. De még az XS dizájnja is beleférne. Amúgy meg mindenki vegyen olyat, amit akar, csak most vékonyítás van meg kilógás, kilógó szigetmentes meg régen nincs.
-
Schafranek
tag
Meg tudlak érteni: nekem 13 PM van, 238g-os tömeggel + ehhez társul egy vastag, álló bőrtok. Nos, igy már egy mamutot is agyon lehetne vele ütni.
Sajnos anno a 3. lényeges dolgot, tömeget nem vettem figyelembe, de ősszel már erre is figyelek...
Az R nagyon jó lett volna, de kihagyom, mivel naponta 2x-er nem szeretném tölteni.
Talán a külső akkumulátor tokok vásárlására próbálja rábírni az alma a vásárlókat, de ebbe a sorba nem fogok beállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest