- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Mindegyik űtvefúrón van 1 kapcsoló amivel kilehet az űtvefúrás funkciót kapcsolni,
A márkával kapcsolatban meg Black & Decker vagy ha olcsobb de jó gép akkor a TIP márka jöhet szóba nos ha olcsón akarsz vásárolni akkor az OBI-t ajánlom. a fúróálványt meg külön vásárolható hozzá ez viszont a te lehetőségeid illetve az elvárásaid határozzák meg de ebböl is töb tipus kapható ojat érdemes választani amihez már adják a satut is -
zsolt501
nagyúr
Lehet űtvefúrót venni nekem is van mivel az nem csak űrvefúróként tud működni nos veszel egy ilyen fúrót és lehet hozzá kapni álványt és lész az oszlopos fúró.
Én pl. ilyenen dolgoztam sokáig amire oda érdemes figyelni hogy ojan fúrót vegyél ami fordulatszám szabájzós illetve minden fordulatszám rögzíthető. -
-
zsolt501
nagyúr
Én kétkomponensű ragasztóbol még mindig a Folyékony fémet dijazom az idáig használt ragasztók közűl ez volt a legjobb.
-
zsolt501
nagyúr
Mostmár hozzá lehet fogni a melóhoz ja olvasd el a fenti hozzászólásaim
-
zsolt501
nagyúr
Találtam Szegeden egy másik ragasztás technikai boltot.
Cím: Brűsszeli Krt és Csuka utca sarok pontosan az épulet sarkánál. -
zsolt501
nagyúr
túl nagy a csend attolfélek valami gond van
-
zsolt501
nagyúr
nos mi a helyzet??
-
zsolt501
nagyúr
Mit kérsz az alaplapért külön más nem kell.
-
zsolt501
nagyúr
Viszont nem minden AMD alaplapon van juk ez viszont biztos
-
zsolt501
nagyúr
Ja ha van rá igény válalok ezűstözést. sokkal jobb a hőleadás és a hőfelvétel.
-
zsolt501
nagyúr
Mivel a vékonyabb lemezek könyebben veszítenek hőt illetve mivel vékonyabb lemezt használsz csökken a súly is vagy több lemezt is betehetsz.
-
zsolt501
nagyúr
Nállam a 2.6 os max 45 fok fölé soha nem megy
-
zsolt501
nagyúr
Szerintem mit írtam minden képp az a baj szóval vastag lett a lemez illetve az is lehet hogy a talp is vastag de én az elsőre szavazok mivel a vastag lemezek nagyon jó hőtartók is.
-
zsolt501
nagyúr
Ahogy nézem a dolgot és olvasgatok ugy látom hogy kissé el lett méretezve a dolog igaz ez az én hibám is hogy rád hagytam.
Nos a probléma ott kezdődik hogy túl vastagok a réz lemezek és nem tudják kelően leadni a hőt és inkább tárolják a következő darabnak 0.25-0.3 as nak kéne lenni és nem 0.6-os nak szóval a dolog itt van elcseszve egyedűl. -
zsolt501
nagyúr
Na hogy áll a leszorító terve mivel arrol nem nagyon közöltél infókat ahogy olvastam a másik topic ban hogy ruha szárító csipeszt akarsz használni :DDD
Szerintem anyád nagyon fog érte szeretni :)
Nos fére a tréfát hogy tervezed a leszorítot hogy fog működni? -
zsolt501
nagyúr
Na látom megjöttél :C
Nos utánnajártam néhány dolognak de szerintem a legfontosabb csináltam egy tesztet egy leselejtezett réz hűtővel és arra a tapasztalatra jutottam hogy az ideális távolság a bordák között 1mm ha ez alá mész akkor romlik a bordák hőleadó képessége ha e fölé mész az viszont fölösleges mivel ott már nem jelentös a javulás viszont ha csökkented a távolságot akkor nem képes rendesen leadni a hőt. -
zsolt501
nagyúr
Két dolgot már látok előre de nem akarlak elszomorítani.
1. A zalmannál nem lessz jobb sajna ez a verzió ( de ez nem olyan biztos )
2. Bizony muszály lessz vékonyabb lemezböl csinálni mivel a suly elég durva.
3.a köztes lemezek viszont ahogy nézem maradhatnak vastagok illetva az összefogató részt kissé majd módosítani kell a lefogatás miatt. -
zsolt501
nagyúr
Ja egyépként kinn vagyok AUSZTRIÁBAN Kapfenberg ben.
-
zsolt501
nagyúr
Van e valami változás a tervekben illetve sikerűlt e már valami jobb és részletesebb tervrajzot összeütni??
-
zsolt501
nagyúr
Ma találtam ezen az oldalon egy baromi jó megoldást szerintem érdemes megnézni illetve elgondolkodni rajta [L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=1&x=ne&y=814[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- weiss: Pant* rant
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DJI topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest