- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
cod: cod1+uo+2+5 ebben változatosságot hozott a cod4, és annak a sikerére építve lehúznak arról is egy bőrt, míg közben készül egy 2.vh-s cod is....ahelyett, hogy javítanák....
az EA minden évben kiadott sport játékai közül az egyetlen, ami számomra nyújt vmit, az az NHL....a fifa nem hogy javulna, még romlik szerintem, mert a grafikai fejlesztéseken kívül semmiben nem javul, tiszta bug....fifa 98 volt az utolsó fifa, amiben volt teremfoci pl., szerintem baromira nem kellett volna kivenni, NFS Undercover no comment, pályabetöltési bugok...GTA4 optimalizálása... Stalker Clear Sky bugtenger volt mikor megjelent, Company of Heroes Tales of Valor 8ezer forint, 3 kampány, mindben 3 pálya, néhány új egység, multiplayer modok....
'|
V
ezek mind-mind jó példák erre az elkapkodott/elrontott játékokra
szerintem valamit elő kéne húznia a valve-nek, hogy a l4d 2 valóban 2 legyen
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest