- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_bee
aktív tag
Nah. jelenleg szükségem lenne arra az infomációra, hogy mekkora ellenállást kell tenni 5Vhoz led elé. tehát kinek birtokában van az említett infoormáció legyen szíves megosztani
köszi -
T_bee
aktív tag
válasz
burgatshow #83 üzenetére
az yoó lesz
dremmellel lehet olyan szépen gravírozni mintha megcsináltatnám valahol?
a plexit le kell fújni valami lakkal, vagy nincs értelme? -
T_bee
aktív tag
válasz
burgatshow #79 üzenetére
hínye...ezt a képet lementem én is, régóta keresek biohazard emblémát, de még nem találtam sehol
-
T_bee
aktív tag
1 kérdés: Dremmelt lehet magayarországon kapni valahol, és mennyiért?
[Szerkesztve] -
T_bee
aktív tag
válasz
kamikaze boci #75 üzenetére
mi off?
-
T_bee
aktív tag
válasz
burgatshow #67 üzenetére
egyébként most, hogy időm engedte beleolvastam az xmods.uw.hu tartalmába egész yoó kis modok vannak. te is szerkeszted?A házikódhoz meg grat [szerk].:
egyébként valaki meg tudná mondani, hogy a 3mm plexit mennire lehet hajlítani, meg hogan lehet fokozni a hajlását a gázon kívül, mer egy darabot gáz fölött hólyagosra sütöttem teszt gyanánt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
T_bee
aktív tag
válasz
burgatshow #71 üzenetére
aha
igen, ez már megvolt -
T_bee
aktív tag
ezek szerint nem volt érthető
nem ilyenre gondoltam, a link egész más -
T_bee
aktív tag
ezek szerint nem volt érthető
nem ilyenre gondoltam, a link egész más -
T_bee
aktív tag
sajna UV led egyelőre nincs, de már alakul, hogy mit is akarok
a ház elejének az alja van kivágva, oda megy majfd a plexi. mögötte venti, a plexin lyukak kör alakban a venit előtt, és a körön kívül az egész plexi meg van csiszolva, hogy az élvilágítást szépen visszaverje. ebbe megy majd még az UV led, ami az UVs festékkel megkent ventit világítja meg. remélem érthető volt
valaki vélemény? -
T_bee
aktív tag
-
T_bee
aktív tag
Senki nem próbálkozott még ilyennel?
-
T_bee
aktív tag
Hi again!
na, azt szeretném még tudni, hogy valaki csinált-e már olyat, hogy a plexit UV leddel világított meg, belegravírozott valamit, és mögé UV reaktív festékkel bekent ventit tett, mer nekem hazafele ez jutott eszembe, mer ilyet még sehol sem láttam, ls ha az ábra szépen látszik a ventin akkor nagyon yoól néz ki. -
T_bee
aktív tag
na megyek alukálni, de ha valaki talál valami idevágót a neten írjon, mer holnap megnézem
jó8 to all -
T_bee
aktív tag
válasz
burgatshow #45 üzenetére
samsung, asszem7200. a rack valami vipower, de venti nélkül, mer a ventik istentelenül visítottak, ami aa zalmanra cserélés után zavart, úgyhogy...
-
T_bee
aktív tag
válasz
burgatshow #43 üzenetére
mitől
off
kösz, nekem is tetszik
on -
-
T_bee
aktív tag
ejnye-ejnye
az a baj, hogy kocka ledek vannak benn, csak 1 narancs+1zöld
na mostmár télleg megyek mer bioszt is kéne tanulni -
T_bee
aktív tag
lehet...
na megyek offline ledet reszelni. írjatok még okosságokat, majd este még elolvasom -
T_bee
aktív tag
válasz
burgatshow #4 üzenetére
jaja
pont ilyet akarok, mer nem igazán néz ki yoól most a gép eleje a narancs meg zóld rackvilágítással. -
T_bee
aktív tag
5milis ledet aha lereszelek nem lesz baja?
arra gondoltama még, hogy egy 3mm ledet beteszek, modellragasztóval megcsurgatom a rést, és utána a ragasztót ha megszáradt ezüst színű makettfestékkel. csak azt nem, tudom, hogy a makettfesték ugyebár oldja a műanyagot, hogy a ledbn nem tesz-e kárt. -
T_bee
aktív tag
hi
az lenne a kérdésem, hogy van-e ilyen szögletes alakú LEDből kék színű, mer kéne a mobilrackemhez, mer a piros+zöld ledjei nagyon elütnek a csíftek szép kék fényeitől. ahány elektromos boltban néztem aszonták, hogy kékből nincs, ezért érdekel a véleményetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest