- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
attól függ
Bővebben: link
az áramra 20-25mA-t irj be, 30 fölött már nekiáll megsülni némelyik led. -
LukE
veterán
lehet, obipraktiker meg barátai. Ha nem akarod kifizetni a gatyádat is, akkor mondjuk keresel valahol máshol, de netes listában még nem láttam. Ha megelégszel kisebb márkával is, akkor Bővebben: link. (jobb fönt akciós izé) Ők az importőrök, 2 év garr. ObiBaumaxban ez tippre 15k, vagy valami hasonló pénzösszegbe kerül.
Az élvilágítás a karc másik oldalán látszik ált. jobban. Vagyis inkább előre megy ki az UV fény. Egyébként meg egyet értek atussal, az UV led fényét én nem szívesen látnám az arcomban... -
burgatshow
veterán
Igen én meg Bazsesz (Bővebben: link)! A dícséretet meg mind2 nevében köszönöm.
Lesz még a házammal kapcsoltaban cikk, jelenesetben már dolgozom azon, hogy ki tudjam vágatni ezt (Bővebben: link) a jelet a házam oldalából, majd utánna kapna egy kis plexi + világítást. <-- Ha ez nem sikerül akkor csak profin fel festetem majd! -
kamikaze boci
őstag
Hát ez tök off, tényleg
A plexit hőlégfúvóval tudod kellően megmelegíteni, égetés nélkül. Azokat a részeket takard le valami éghetetlen anyaggal, amit nem akarsz, hogy kilágyuljon. persze itt is okozhatsz galibát, ki kell tapasztalni.
Akár össze is hajthatod, mint egy papírlapot. A saroknak van egy kb. 3 mm-es íve.
on
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Erre gondolsz???
Bővebben: link Az én házikóm!! -
atus
senior tag
De próbálkoztunk már ilyennel. Az UV LED több ok miatt sem igazán jó. Egyrészt iszonyatosan károsítja a szemet az UV fény, és ez komoly. Nekem elég nagyrészt UV fény miatt rossz a szemem. Meg egyébként sem a látható tartományban sugározza a fényerejének a nagy részét, egy hasonló erejű zöld/kék/sárga/piros/fehér LED sokkal látványosabb. AzUV reaktív festék az rendben van, de a gravírozás mentén szóródó fény is elég gyenge lesz az UV miatt. Az ötlet tehát jó, de szerintem ne úvéledben gondolkodj!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest