- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
Van nekem US Sprint függő iphone 4s aminek a kapacitív érintője használhatattlan és elvileg nem szabad gyári beállítást csinálni mert már nem lehet beaktíválni az egész iphone-t, ergo egy újabb fiókon tárolt e hulladék van kéznél többszörösen és nem csak az online szolgáltatás kizárásról lehetne beszélni.
-
l1k3_1t
tag
Egyenlőre semmit egy Sony Bravia smart tv-n kívül (van annál újabb smart tv is amit nem én vettem de használhatom),
jómagam aktívan használtam anno kb 8 éves low-end PC-t meg aztán 6 éves közép kategóriás laptopot, van kb 2 éves gaming laptopom,
ipad 4. Gen 6 évig,
3-4 évente szokott mobiltelefoncsere ami felsőkategóriás (frissítés végettmeg a nem kőgazdag mivolt végettakár 5 év múlva cserélhetem főmobilomat egy másik készülékre).Legyen nyílván sok pénz ami most nincs elegendő :p és aki azt mondja hogy azt használjam azt csináljam azt vegyem meg a továbbiak akkor az tessék megsegíteni, különben az ne parancsolgason meg ne törögesse pálcát a fejem felett.
-
l1k3_1t
tag
Ha képek videók, akkor szerintem jó az adathordozóba vagy Google photosba mentés is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest