- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
SkiDev #60987 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy a Zyra a probléma. Megnéztem egy két gamed, és úgy látom, hogy a legtöbb meccsen tele a csapat damage-dzsel, de hiányzik a CC, és a frontline. Vannak olyan meccsek is, amik kb. lehozhatatlanok (pl. ahol 5/13 voltál, ott a csapattársaid is 16, 17, 18 halállal fejezték be), de simán lehet, hogy 1-2 meccset az döntött el, hogy nem volt rendes engage vagy tank a csapatban. Nem kell négy carry mellett neked is azt hozni.
Nyilván ez nem tuti, de ha valamin lehet javítani, az szerintem ez lehet. Ha jól emlékszem, Nautot maineltél sokáig. Leona, Thresh, Pyke mennyire megy? Rettenetesen meg lehet nyerni a laneket velük, Pyke-kal pedig ~ egyedül a meccset is.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest