Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
SkiDev #60258 üzenetére
A tegnapi nap margójára. Lehet az enemyben 4 szar is, ha nálad azaz egy agyhalott játszik.
Nyilvánvalóan semmit nem számított ismét a matchmaking....
Platos a majom, mehet a silver-bronz playerek közé. Ameddig nem volt középszakasz 1/2/16 voltam, utána mindegy mit csináltam. Beugrott a majom, engem fókuszált, védeni nem tudtam, menekülni nem lehetett, mert 3 ütés voltam. Akkor már 20/4-ben volt.
(#60247) nuke7: Éppen ezt írtam. HA a soloQ-n normálisabb a matchmaking, akkor a többi helyen miért nem működik így? Miért kell elfogadni ezt? Érdekes módon 3 éve miért működött? Még véletlenül sem
b@sztákrontották el.Goldos haverom játszott már Master, illetve egyszer Challenger ellen is.
-
grimm2015
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest