-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz Beni97 #51098 üzenetére
gyere toljuk 1ütt. hátha jobban megy majd!
csipszikutya: Tudtam ez majd valakinek szemet szúr majd Nem baj, én ezt teszem, valaki mondta itt hogy " CSAK úgy lehet kijutni Bronzból, ha agresszívan játszol. " Igen is lehet garennal carryzni, vagy ha nem is, elég ha én rám fókuszálnak, és a teamfightet megnyertük, és vittük a meccset. Elegem van a suppolásból, így nem fogok innen kijutni. Én tudom hogy jobb vagyok mint bronz, és végre beigazolódni látszik..Ezek nem arra mennek, hogy normálisan csapatmunkával nyerjünk, és segítsük 1mást, hanem arra, hogy kitud több killt lopni.
Ez van sajna, mióta másképp fogom fel haladok. Majd silverben hátha másabb emberek lesznek, és értékelik a supportot. Itt nem. Folyton csak azt látom, hogy senki sem akar support lenni. Pedig ha sokan tudnák milyen nagy felelősség..Még talán nagyobb, mint a JG.[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest